harper lee Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Fascinantna mi je opsesija tenisom u Srbiji. Juce na plazi ljudi pizde uz tranistor a u svakom kaficu na Adi obezbedjen prenos. Da bas je cudno sto ljudi vise vole da gledaju sport u kojem imamo jednog od najboljih igraca na svetu svih vremena umesto dosadno korporativno-mafijasko sranje u koje se fudbal pretvorio.
katamaran Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 (edited) Po toj logici ako se u bocanju pojavi neki dobar onda ce da krene masovno lozenje na to. Meni je tenis retko dosadan sport za gledanje i necu ga pratiti taman klonirali deset Djokovica. Edited June 7, 2015 by katamaran
harper lee Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Po toj logici ako se u bocanju pojavi neki dobar onda ce da krene masovno lozenje na to. Meni je tenis retko dosadan sport za gledanje i necu ga pratiti taman klonirali deset Djokovica. Pa, nemoj. ko te tera. Samo nemoj da se cudis sto ima ljudi koji vise vole da gledaju vrhunska sportska ostvarenja u jednom sportu nego mizeran kvalitet u drugom. Uzgred, verovatno da ne postoji dosadniji sport za gledanje od fudbala, narocito loseg fudbala.
katamaran Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Ne cudi me sto ima ljudi al kod nas i staro i mlado odlepilo za tenisom.
crtamOrasi Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Uzgred, verovatno da ne postoji dosadniji sport za gledanje od fudbala, narocito loseg fudbala. Uf, dejvis kup popodneva sa Mijailjevicem iz hale u Knjazevcu su nesto najgore sto televizija moze da ponudi.
harper lee Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Ne cudi me sto ima ljudi al kod nas i staro i mlado odlepilo za tenisom. Ne znam kako to moze da te cudi, vazda su se ljudi koji inace nemaju puno kontakta sa sportom povodili za uspesima kao kriterijumom za pracenje nekog od sportova. To je potpuno normalno. Ono sto nije normalno je da vidis 30.000 ljudi koji su actually potegli i vremena i para da gledaju nekog Gavrica ili tako neku suklatu koja nema veze sa zivotom. Mada je i toga sve manje.
katamaran Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 LOL Upravo sam upitan "kad igra Nole?" I onda standardno sledi sokirano "ne pratis?"
levi Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Vole ljudi kad Srbin pobeđuje, zabole ih mnogo za vrhunski tenis i za sve ostalo Počeo Azerbejdžan
Babu Bhatt Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Ono sto nije normalno je da vidis 30.000 ljudi koji su actually potegli i vremena i para da gledaju nekog Gavrica ili tako neku suklatu koja nema veze sa zivotom. Mada je i toga sve manje. To je to Istureni Mitrović i Kostić, Milivojević, Ljajić i Maksimović u prvih 11. Ako je vjerovati rezultati.com
crtamOrasi Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Da li na svetu postoji veca bagra od ove koja se okuplja na utakmicama nase repke po Austrijama i Svajcarskama.
harper lee Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 I neko bi zbog ovog trebalo da ne gleda finale RG jer je tenis dosadan. Na terenu nas odvaljuje mocni Azerbejdzan a na tribinama dominira najveci sljam koji je Srbija uspela da iznedri, sa sve sapkama i kosovskim opusom. Yeah, right.
Nemanja Posrbica Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Dobro je Robert utegao Azere, ne znaju puno, ali se kreću po terenu vrlo dobro.
Recommended Posts