Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Tole umri i povedi Raccu sa sobom.

Odjebi kretenu maloumni

Edited by Lezilebovich

• Replies 43.1k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Kaze Curcic da u svim sljedecim utakmicama igraju samo 3 boda. Bas me zanima kako on misli ostvariti taj cilj. Mozda bude zanimljivo.

Edited by reginald

Ivanović se izvinio naciji zbog greške kod prvog gola, kaže da su previše stegnuto ušli u meč.

Oko cega se vi svadjate :lolol:, vise smisla ima preganjati se oko toga ko je vece zlo Dusko ili Coki, nego trositi zivce na fudbalsku reprezentaciju, Pa oni su bedni zadnjih 20godina (ustvari od kada sam ja svestan sporta :D ), sa svega par minornih perioda kad nisu bili bas uzasni.

kad se samo setim kako je taj isti curcic tuko zemana na sred marakane, dodje mi da pljunem crtamorasija po sred avatara...

Posle ovoga, Curcica i ceo FSS eskpresno u MML.

Mogu da biraju, dusegupka ili srtreljacki vod.

Ружнал је нашао кривца ... :isuse:

evo ga jos jedn jak naslov iz pomenutih novina

Селектор Ћурчић: Добро смо изгледали до примљеног гола   :0.6:

Edited by Bright Billy

kad se samo setim kako je taj isti curcic tuko zemana na sred marakane, dodje mi da pljunem crtamorasija po sred avatara...

:lol:

:lol:

Kaze Curcic da u svim sljedecim utakmicama igraju samo 3 boda. Bas me zanima kako on misli ostvariti taj cilj. Mozda bude zanimljivo.

Toliko cemo otprilike i uzeti - 3 boda.

dobar, dobar..

Ja sam bio ubeđen da Zeman nije ni dogurao do prvenstvene utakmice

Sent from my iPhone using Tapatalk

Utisak utakmice Basta odbija da ukliza kod drugog gola :0.6:

Raca je bio suvise van igre, to je osnovni problem. Trebalo mu je dati mnogo vise slobode, praviti neke akcije da moze da raspali sa 30 metara, to je njegova najbolja osobina i ono sto fali nepopularnim orlovima. Kad sam video onog Djuricica sa pokusajem suta, jedva je dobacio do gola, sto rece jedan gost kafane, tadic, djuricic i lazar imaju zajedno 150 kila, ne moze se tako igrati moderan fudbal gospodo, ne moze.