Zaz_pi Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Gledajte da Svedjani ne naprave tri razlike, posto tesko Turci mogu jos 4 komada sa razlikom +2 i vise. Naravno i Grci pobedom nas vade.
Zaz_pi Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Zar ne mogu Rusi da prestignu ako natrpaju Andoru?
levi Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Valjda se rezultati protiv šestih na tabeli ne računaju
Zaz_pi Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 jeste, zaboravio am to pri racunanju gol razlike.
theanswer Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) Vode Šveđani. Nije strašno,i dalje je realno da idemo,samo da Španci ne prevare Edit. 3:1,e sad već do kurca. Na kraju nam ladno može doći glave ovaj 1 što smo danas primili. Ipak braća Turci i braća Španci za novu epizodu serijala "čiji su mladi igrači" negde u oktobru A i braća Grci :D Edited September 9, 2014 by theanswer
John Coltrane Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Svedjani kraj 3:1, Spanija vodi 1:0. Jel to to?
Nemanja Posrbica Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Grčka bi prošla u baraž da Šveđani nisu dali pogodak u 90+ minutu i tako sebe odveli u baraž.
Nemanja Posrbica Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) Svedjani kraj 3:1, Spanija vodi 1:0. Jel to to? Ako Austrija ne pobedi do kraja, to je to. Šveđani su dobili 4-3 Tursku. Edited September 9, 2014 by Nemanja Posrbica
Nemanja Posrbica Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Je l' smo nosioci na zrebu? To ne znam, ali znajući da se gledaju poslednja tri ciklusa (uključujući ovaj), gde mi nismo bili na EP, teška posla.
porucnik vasic Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 edit rajković treba da završi ono što je započeo sa mladom reprezentacijom i da eventualno kao treći golman odputuje u francusku u koliko se naravno kvalifikujemo Е, дочекасмо ово да испишеш.
Zaz_pi Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Nismo nosioci, moguci protivnici: Spanija, Italija, Engleska, Francuska, Nemacka, Holandija i Portugal.
mlatko Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Mrka kapa. daj Žabare pa da se igramo, ali ako neki iz A selekcije priskoči možemo se nositi i sa ostalima.
Nemanja Posrbica Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Ako su ovo nosioci, biće gadno. Španci, Nemci i Francuzi su svakako za izbeći. Portugal je bio izrazito dominantan u prilično slaboj grupi, a vezali su sa prijateljskim 12 pobeda za redom. Holandija je vezala dva jako loša rezultata i kao i kod nas pola sastava joj je u A timu. Italijanska generacija (bez trojke iz A tima) je prilično slaba, a oni i mi smo izbacili najtalentovaniji tim iz grupe, Belgiju. Engleska isto kao i Portugal, izrazito dominantno u jako slaboj grupi. Ne znam, ja bih opet Engleze.
theanswer Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Nisam siguran da su ovo nosioci zato što mislim da se gleda od ekipa koje su bile prve u grupi taj koeficijent. 40 posto iz ovih kvalifikacija,40 posto iz prethodnog turnira i kval i 20 posto iz 2011. A Holandija nije bila prva u grupi. Ako su ovo zaista protivnici onda Italiju ne možemo sigurno dobiti zbog grupe,to je isto jedno od pravila.
Recommended Posts