September 4, 201410 yr ja ne znam sta treba vise da se desi a da se Djoric ne pojavljuje / ne pita vise u Savezu Иловача.
September 5, 201410 yr Povedosmo protiv zabara, Pesic uz malo srece. Sent from my iPhone using Tapatalk
September 5, 201410 yr 2:0 opet Pesic. Sa eventualnom pobedom smo prvi u grupi. Sent from my iPhone using Tapatalk
September 5, 201410 yr Koji je sistem kvalifikacija? Šta nam ovdje odgovara? Prvi idu dalje, i najbolja četiri drugoplasirana. Sa pobedom smo prvi
September 5, 201410 yr Nisam mislio da ćemo sa ovom ekipom ovako da ih zgazimo. Pun gas do Ria :D Povredi nam se Brašanac,krajnje je vreme da Saša Marković dobije šansu protiv Totnema Edited September 5, 201410 yr by theanswer
September 5, 201410 yr Renne mislim da pobednici grupa i 4 najbolje plasirana idu u baraz, plus domacin Ceska to je 8 ekipa (2 grupe po 4) Sent from my iPhone using Tapatalk
September 5, 201410 yr Prvi idu dalje, i najbolja četiri drugoplasirana. Sa pobedom smo prvi Ok, a to dalje je evropsko ili baraž?
September 5, 201410 yr Ok, a to dalje je evropsko ili baraž? Renne mislim da pobednici grupa i 4 najbolje plasirana idu u baraz, plus domacin Ceska to je 8 ekipa (2 grupe po 4) Sent from my iPhone using Tapatalk