borris_ Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Promjenilo se to. Sada je U-20. SP se odrzava na Novom Zelandu od 21. Juna do 13 Jula.
Geo Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Promjenilo se to. Sada je U-20. SP se odrzava na Novom Zelandu od 21. Juna do 13 Jula. Hvala , nisam znao ... Bese za Olimpijadu vazi pravilo da mogu dva igraca preko tih 20 godina i koji je turnir kvalifikacioni za nju ?
Timmy Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Olimpijada je valjda do 23 godine plus par starijih. Pa mi realno, ako budemo u najacem sastavu, mozemo ozbiljno da se nadamo medalji 2016te
Delija67 Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Mozemo kurac. Kao i na prethodnim olimpijadama na kojima smo ucestvovali klubovi ce da jedu govna i nece dati igracima da idu, pa ce se sastaviti neka ekipa nebitnih balvana plus par starijih igraca tipa Dejan Lekic koji u tom trenutku budu bez kluba.
borris_ Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Rzlika je je sto sada nijedan potencijalni reprezentativac za te OI ne igra u blizancima.
kralj Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Kakve veze imaju blizanci? Šta, oni su izmislili nepuštanje igrača u selekcije koje su kvalitetom prerasli. PSG bi se sigurno odrekao Zlatana za eventualne CL kvalifikacije da bi ovaj igrao za otadžbinu na prestižnom OI turniru. Plus, olimpijada je u godini EP-a, koga boli patka za fudbal na Olimpijadi. Više vredi medalja u pikadu. Ne zmam ni zašto afirmisani prvotimci igraju takmičenja poput ovih. Bitnije su im klupske pripreme.
Timmy Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) U pravu ste, sad gledam, OI se zavrsavaju 21.avgusta, kad vecina liga vec traje. Tesko da ce mnogo ozbiljnih igraca moci da igra. Edited July 29, 2014 by Timmy
Nikodije Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Još se pamti tim koji je Žonpi odveo u Atinu 2004., te tamo fasovao prvu od dve argentinske šestice.
Cash Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Jel to ono kad je igracima objasnjavao pre meca u svlacionici: Sto smo pojeli i popili popili smo,znam i meni se ide na teren ali jebiga sto se mora mora se.Ajd da kazem nesto o ovim nasim protivnicima, da krenem od golmana. Ma njega bolje da preskocim necete vi do njega doci,odbrana isto bolje da preskocim ionako necemo doci do njihove polovine, ima jedan Massi ima Tavez :0.6: I ovaj nama bio selektor :ziga: :ziga: :ziga:
Nikodije Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Sad se setih onih šest ponovljenih penala protiv Tunisa (ili beše arbitar iz Tunisa?) sa te Olimpijade. 1 zabavan event je taj fudbalski deo Olimpijade, šteta je ne kvalifikovati se.
stoka Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 To ti je srpski El Saravi ili ti Dejan Drazic iz OFKe :) Jedina zamerka Paunu što je potpuno marginalizovao Dražića (protiv Portugalije ga nije ni uvodio), koji je, po našem skromnom mišljenju, najveći talenat koji je zaigrao za Ofka posle Mitra Mrkele ...
stoka Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Promjenilo se to. Sada je U-20. SP se odrzava na Novom Zelandu od 21. Juna ido 13 Jula. S obzirom na veliki broj Srba, naročito posle imigracije 90-ih, klinci će tamo igrati kao na domaćem terenu ...
porucnik vasic Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Paunovic je novi Drulovic...Друла је за овог несрећника Специјални лично.Надам се да су Фића и кева му задовољни како напредује.
MangupIzCivilstva Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 (edited) Sto god forum mislio o Paunu, meni on zvuci kao inteligentan i ambiciozan momak koji moze da nauci iz svojih gresaka i koji je svjestan svojih nedostataka. Vjerujem da ce biti dobar trener, ako nista drugo, razumijevanje i koristenje novih tehnologija, i postanje Ramonesa klincima je svjetlosni odmak od bilo kojeg trenera iz sfere bata Djore i janjece brigade... I dalje mislim da je bio preterani ziheras sa neubacivanjem Jovica protiv Portugala ali yebiga razmatrao je to i donio je takvu odluku vjerovatno na osnovu stvari koje mi neznamo. http://mondo.rs/a715005/Sport/Fudbal/Paunovic-u-MONDU-Skakaci-smo-s-losim-motkama.html Edited August 1, 2014 by MangupIzCivilstva
darkonet Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Jel to ono kad je igracima objasnjavao pre meca u svlacionici: Sto smo pojeli i popili popili smo,znam i meni se ide na teren ali jebiga sto se mora mora se.Ajd da kazem nesto o ovim nasim protivnicima, da krenem od golmana. Ma njega bolje da preskocim necete vi do njega doci,odbrana isto bolje da preskocim ionako necemo doci do njihove polovine, ima jedan Massi ima Tavez :0.6: I ovaj nama bio selektor :ziga: :ziga: :ziga: jel moze negde da se pronadje ova izjava? Pizon car
Recommended Posts