August 19, 2025Aug 19 Mrzi me da trazim sastav iz dvomeca sa Englezima 87/88 ali ako je igrao, Caci je objedinio i kao igrac i kao trener nastupe u mecevima protiv njih (koji su bili jako retki). Ali kako je sad krenulo igracemo cesce s njima.
August 19, 2025Aug 19 1 hour ago, Milošica said:Mihajlović, Jugović, MijatovićVokri, Vujović, Katanec.
August 28, 2025Aug 28 Protiv Engleza u plavomhttps://www.b92.net/sport/fudbal/srpski-fudbal/158903/fudbaleri-srbije-u-plavom-nesto-sasvim-drugacije-foto/vest
August 28, 2025Aug 28 Retko bezvezni "dresovi". Capelli je , sto se kvaliteta opreme tice, jedan od ubedljivo najgorih brendova.
August 28, 2025Aug 28 Oba dresa su ok. Ja vise volim skroz beli, uvek deluje "classy", a i beli smo orlovi, majku mu, pa neka i dres bude beli. Skroz plavi nije los, mada ako su zeleli tradiciju da odrze, mogli su beli sorc i crvene stucne, pa da navijamo Ju-go-slavija!
August 29, 2025Aug 29 Uh koliko smara ova rotacija od izdajničkih do patriotskih dresova. Menjaj plave to je Jugoslavija daj crvene Srpske pa onda menjaj crvene to je komunistički, daj nemanjićko plave...
August 29, 2025Aug 29 dresovi plave ili bele boje su meni lepsi bez obzira na kvalitet i dizajn, plus vracen je stari grb fss umesto one ocerupane kokoske
August 29, 2025Aug 29 Pukli smo odavno s ozbiljnim fudbalom pa je ostala sprdnja. Nesto malo u kvalifikacijama za SP 2006 i pod Anticem ali je brzo zakonom zabranjen covek, drzavni neprijatelj, ne sme da se spomene.