September 6, 2025Sep 6 2 minutes ago, Dimitrije said:Prakticno, izvodjenjem Kataija Stojkovic je totalno ubio kreaciju u napadu. Nista ne stima u ovom timu, ni u odbrani, ni u vezi ni u napadu.Kataia bi ja zamenjao još na poluvremenu. Ono kad puca glavom pored gola i umesto da se postavi nazad na svoje mesto on nonšalantno polako popravlja svoju frizuru. Debil
September 6, 2025Sep 6 mlada represtacija igra protiv Madjarske prvi put u ovim novim plavim dresovima, baš su intenzivno plavi, kao gsp autobusi Edited September 6, 2025Sep 6 by levi
September 6, 2025Sep 6 8 minutes ago, levi said:mlada represtacija igra protiv Madjarske prvi put u ovim novim plavim dresovima, baš su intenzivno plavi, kao gsp autobusiIma li prenos negde?
September 6, 2025Sep 6 2 minutes ago, Milošica said:Ima li prenos negde?AS1Inace kako je izbacio Kataia nista u drugom nismo kreirali.
September 6, 2025Sep 6 10 minutes ago, Milošica said:Ima li prenos negde?https://stream2wetch.top/embed/stream-429.php
September 6, 2025Sep 6 28 minutes ago, levi said:mlada represtacija igra protiv Madjarske prvi put u ovim novim plavim dresovima, baš su intenzivno plavi, kao gsp autobusiJbt, bukvalno ista nijansa kao busevi, na korak do ljubičaste.
September 6, 2025Sep 6 34 minutes ago, Cash said:Kataia bi ja zamenjao još na poluvremenu. Ono kad puca glavom pored gola i umesto da se postavi nazad na svoje mesto on nonšalantno polako popravlja svoju frizuru. DebilDa ne igra u Zvezdi, verovatno bi bio bolje kotiran. Ali on je dobar igrac pa ne zasluzuje da ga zovete debil. Sto govori o vama a ne o Kataiju.
September 6, 2025Sep 6 Piksi je trenerski dunster, arogantna i prepotentna neznalica, i tu svaka dalja rasprava bi trebalo da prestane. "trener" koji je svoje " trenersko ime " izgradio u Aziji na osnovu svoje igracke reputacije i statusa legende. Ali ako vec pisemo o danasnjoj utakmici, samo pozivanje Kataia u reprezentaciju je tezak nonsens, a o stavljanju u prvih 11 da i ne pisemo. Druga dva su Jovic i Veljkovic. Po Milosevoj strani je konstantno pravljen visak( ok ima tu dosta i do Zileta), ali je on konstantno kasnio I lose se postavljao. Iznenadjujuce nije dobio žuti. O Jovicu je milion puta ispisano, ponasanje, zalaganje i igra na nivou jednog rekreativca na terminu. Posebno je zasluzio "samaranje" ( figurativno naravno) za par situacija kada je imao otvorene saigrace u gol sansi, on pokusava udarcem da resi situaciju. Lukic, Ilić , ne verujem da smo ikada imali bezmudiju i od bilo kakve kreacije operisanu sredinu terena kao trenutno. Ali sreca I dalje prati budalu na klupi.
September 7, 2025Sep 7 Upravo sam videla "promo" reklamu na Areni za utakmicu sa Engleskom i malo sam umrla.Tačno se vidi da to ne smišlja neko glupav , nesvestan krindža, nego da je publika kojoj je namenjena ista ona ekipa koja ostavlja komentare po fejsbuku.
September 7, 2025Sep 7 20 hours ago, Dimitrije said:Da ne igra u Zvezdi, verovatno bi bio bolje kotiran. Ali on je dobar igrac pa ne zasluzuje da ga zovete debil. Sto govori o vama a ne o Kataiju.Video sam koliko je dobar protiv Pafosa. Čovek nije ni u Zvezdi u prvih 11 i onda on kao treba da donese prevagu na terenu. Pa pre bi Ljajića zvao da kreira igru Edited September 7, 2025Sep 7 by Cash
September 7, 2025Sep 7 Uh, ja sam kao Grobar slab na Kataia, s tim što sam ga baš retko gledao u poslednje vreme...