August 11, 2025Aug 11 On 4. 8. 2025. at 10:41, Nikodije said:SMS kada ga Piksi pozove u reprezentacijuОн никад није потрчао за лоптом.
August 16, 2025Aug 16 Neko je tu ušićario sebi deo kolača u svoj džep. Nema drugog objašnjenja za ovog “tehničkog sponzora”.
August 19, 2025Aug 19 Zanima me zasto sada nije pozvao Andriju Maksimovica? Skoro godinu dana momak je pozivan i imao je minutazu gotovo na svakoj utakmici. Piksi od odlaska Tadica i SMS-a nema kreativne igrace u timu i Maksimovic mu je prakticno jedini kreativac. (Osim ako ozbiljno ne racuna na Kataija protiv Engleza.)
August 19, 2025Aug 19 Тај мали Максимовић је још увек далеко од репрезентативног калибра, прогуран је у неку руку на силу и у Звезди и у репрезентацији не би ли достигао што већу цену као седамнаестогодишњак који игра лш и уједно је репрезентативац. Талентован је све супер али нема разлога да игра за репрезентацију када тренутно не може да прави разлику ни на доста нижем нивоу.Тешко да ће до минута и у Лајпцигу, тако да капирам да следи нека позајмица.
August 19, 2025Aug 19 1 hour ago, Dimitrije said:Zanima me zasto sada nije pozvao Andriju Maksimovica? Skoro godinu dana momak je pozivan i imao je minutazu gotovo na svakoj utakmici. Piksi od odlaska Tadica i SMS-a nema kreativne igrace u timu i Maksimovic mu je prakticno jedini kreativac. (Osim ako ozbiljno ne racuna na Kataija protiv Engleza.)povredjen
August 19, 2025Aug 19 1 hour ago, johan nagel said:Тај мали Максимовић је још увек далеко од репрезентативног калибра, прогуран је у неку руку на силу и у Звезди и у репрезентацији не би ли достигао што већу цену као седамнаестогодишњак који игра лш и уједно је репрезентативац. Талентован је све супер али нема разлога да игра за репрезентацију када тренутно не може да прави разлику ни на доста нижем нивоу.Тешко да ће до минута и у Лајпцигу, тако да капирам да следи нека позајмица.Daleko od reprezentativnog kalibra u odnosu recimo na Mitrovica, Nedeljkovica, Stojica, Ugresica, Stulica, Racica,...? Osim ako odista nije povredjen, nema razloga da Maksimovic ne bude na spisku.
August 19, 2025Aug 19 Јбг сад ако анализирамо понаособ увек ће бити оних који не заслужују да буду на списку..Угрешић је позван сад на шири списак, питање је да ли ће бити и на коначном. У сваком случају ни он нема шта да тражи у репрезентацији још увек, сем евентуално да га запљунемо, пошто ваљда има и Мађарски пасош.Недељковићева прича мало личи на Максимовићеву, исфорсиран прерано али донекле и има оправдања јер игра на веома дефицитарној нам позицији.Штулић је дао неке силне голове у Белгији, као четврти шпиц свакако не види терен пуно.Рачић безвезњак какав јесте је некако накупио неке силне утакмице у озбиљним такмичењима (Португал, Шпанија, Италија, Енглеска), довољно да буде повремени репрезентативац.Стефан Митровић има неку протекцију код Пиксета, само он зна зашто. Свакако нема квалитет за репрезентацију.Стојић немам појма, звао га је још док је био у Тсц-у, свакако није не знам каква конкуренција на штоперу.У сваком случају мислим да у овом моменту полупензионер Катаи који игра пешице ову нашу лигу има више да понуди с клупе као некакав џокер него Максимовић.Можда ви који сте га гледали више видите нешто друго у њему, мени он ни физички још увек не делује спремно у потпуности за озбиљан сениорски фудбал.
August 19, 2025Aug 19 Muka mi je kad vidim naš vezni red, i tako već 25 godina uz neke izuzetke. Valjda će biti nešto od ovih Ugrešića, Dragojevića, Kostova, Maksimovića u budućnosti. Ne mogu da gledam Gudelja i Račića ni na spisku, kamoli na terenu.