MiddleClass Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Nista od Milinkovic Savica. Nece ga ni u Rusiju voditi no ove koji su izborili SP.
Ratamahatta Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Daj da se mi nekako uguzimo u drugi sesir za narednih nekoliko kvalifikacija, pa da se ne sekiramo - ovakvu kvalifikacionu grupu necemo izvuci narednih 20 godina. :D
porucnik vasic Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Setio se Muslin da mu je Milunović iz BATE od nekud poznat Осам центархалфова!
Dimitrije Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 (edited) Voli on te fizikalce koji djipaju i ritaju. Njega, verovatno, igraci kao Krsticic i SMS mnogone zanimaju jer ne zna kako da ih uklopi u svoju viziju igre. Edited September 21, 2017 by Dimitrije
levi Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Odakle da izvuče Krstičića kad je igrao sporadično u jednom Alavesu Sad će i on da se nametne, samo polako. Ako odigra dobro ovu jesen u grupi, ozbiljan je kandidat za poziciju pored Matića
Dimitrije Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Pa izvukoh ga jer prvo vrlo dobro igra u Zvezdi. Drugo, osim Matica ostali izabrani igraci sredine terena ne odskacu ni kvalitetom ni formom u odnosu na Krsticica
Pokojni Ruxin Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Milivojević odskače, zato i jeste prvi izbor. Ne vidim neki preterani razlog da se on odjednom uzima kao slaba karika. Oke, verovatno bi neki tu radije videli igrača sa nešto ofanzivnije karakteristikama, ali muki očigledno ne spada u njih :)
levi Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 (edited) Lako je sad kad Krstičić igra dobro u Zvezdi, sad ga svi vide Ni Katai nije postao povremeni represtativac zbog igara u Olimpijakosu i Alavesu, nego u Zvezdi. Samo polako Edited September 21, 2017 by levi
Pokojni Ruxin Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 šta je sa fejsom, povreda, kartoni, loša forma? sad sam guglao, valjda povreda Fejsa je inače naš daleko najpotcenjeniji igrač i još jedan od razloga zašto ja ne lupam toliko glavu o našoj vezi.
Dimitrije Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Nisam siguran da Muslin mnogo ceni dobre igre u JSL (a rekao bih ni u Serie A). Apropos Milivojevica, on je dobar igrac i nije saba karika. Naprotiv. Ali igra u klubu koji je trenutno bez osvojenog boda i bez datog gola, prikovan za dno. I tu nije standardan.
Pokojni Ruxin Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Pa nije on postao ništa lošiji igrač zato što je kristal palas promašio sa trenerom, ali stoji da ako uskoro ponovo ne zacementira mesto startera bićemo u problemu
Dimitrije Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Pa ne kazem da je los igrac,ali ako dobar igrac igra sporadicno u losem klubu obicno mu forma pada. Ja se nadam da Kristal Palasu krene i da Milivojevic bude standardan u prvih 11. Uostalom, jedini je (bivsi) Zvezdin standardni reprezentativac. Bez njega Muslin je jedini standardni Zvezdas u reprezentaciji.
*edited by mod Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Daj da se mi nekako uguzimo u drugi sesir za narednih nekoliko kvalifikacija, pa da se ne sekiramo - ovakvu kvalifikacionu grupu necemo izvuci narednih 20 godina. :D Uh to za kvalifikacije j tek postala papazjanija. Igra se valjda uporedo Liga Nacija i kvalifikacije pa se vrte neka 4 razreda i pobednici grupa sa po 3 tima. da budem iskren ni meni nije najjasnije kako ce to da izgleda.
Ratamahatta Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Sta je liga nacija, je l' to ono™ sto treba da zameni prijateljske?
*edited by mod Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Sta je liga nacija, je l' to ono™ sto treba da zameni prijateljske? Da, kako stvari stoje 90% ostajemo u tom trecem sesiru jer ce zreb za Ligu Nacija biti u novembru. Druga dobra stvar je sto lako mozemo do zreba da upadnemo i u drugi sesir za te regularne kvalifikacije. E sad ko se ne kvalifikuje kroz te regularne moze da dobije priliku da uzme jedno od preostala 4 mesta koja su do sada isla kroz baraz. Jedina jebada je sto se igra u martu i sto moraju da se prodju dva dvomeca ali sa generalno dosta slabijim protivnicima.
Recommended Posts