Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted (edited)

Od Gane nikako nismo bili bolji. Ljudi su imali veci posed lopte i više želeli pobedu od nas. Mi smo kAo najvece babe igrali na x iako smo imali nekoliko dobrih sansi u drugom poluvremenu. Na kraju Gana zasluženo pobedila.

Gledao sam bas slucajno highlightse mnogih tekmi sa tog prvenstva pre izvesnog vremena. Samo Gyan je mogao dati jos jedno  2 komada.

Doduse Srbiji je iskljucen neko, ne secam se ko

Edited by Giggsy
  • Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted (edited)

Spominje se i neka prijateljska protiv SIrske u paketu sa gostovanjem Velsu u novembru, to bi bila lepa prilika da Muslinko isproba jos neke igrace na problematicnim pozicijama u timu. Da se napravi kostur od 16 - 18 igraca koji bi izneli kvalifikacije i eventualno Rusiju. Upada mi u oci da je tim dosta iskusan, Mitar je otprilike najmladji u prvih 11 a ima 22 god. Mogo bi neko iz mlade da se prikljuci, umesto da se kurcimo uspesima mladjih selekcija i prodajom dece.

Zanimljiva izjava Pikseta o Maradoni i cetvrtfinalu sa Argentinom 1990.

Edited by W.F.C.
Posted

Neverovatno  koliko je puta Piksi u karijeri prodao taj laznjak, jednom cini mi se i protiv Zvezde ;91

Posted

Lepe (polu)kontre, nadigrali

...poslato sa prinudnog...

Posted

:Hail:

Bog fudbala!

Posted

retko ko je umeo kod centarsuta da zavrne loptu kao sto je to radio Piksi..i uvek mu je prolazilo..Majstor

Posted

Mladi u barazu sa Norvezanima, prva kuci, igra se 7. i 15. novembra

Posted

Dobar zreb. Nova rang lista FIFA treba da je 20.oktobra. 50-ti smo sad

Posted

:Hail:

Bog fudbala!

Kad hoću da se ekspresno opustim, pustim na yt paul scholes passing ili piksi skills. Nema dalje.

Posted

Novembar u Norveškoj i to revanš. Igrački teško da je moglo bolje, ali nikako ovo neće biti lako. Ono što sam malo pročitao i dobio par informacija, Norvežani deluju prilično uigrani sa malo promena u sastavu. Ono što je takođe dobro je što kod njih se sezona završava i generalno bi igrači trebali biti umorni i van forme. Pored Odegaarda, dobar je Elyounoussi (makar prema onome što mi je drugar rekao, jer imam premali uzorak), prošle godine najbolji igrač Moldea u finoj evropskoj kampanji koja je potrajala i do proleća. Njihova A repka ima meč u Češkoj u novembru.