Giggsy Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 (edited) Od Gane nikako nismo bili bolji. Ljudi su imali veci posed lopte i više želeli pobedu od nas. Mi smo kAo najvece babe igrali na x iako smo imali nekoliko dobrih sansi u drugom poluvremenu. Na kraju Gana zasluženo pobedila. Gledao sam bas slucajno highlightse mnogih tekmi sa tog prvenstva pre izvesnog vremena. Samo Gyan je mogao dati jos jedno 2 komada. Doduse Srbiji je iskljucen neko, ne secam se ko Edited October 12, 2016 by Giggsy
W.F.C. Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 (edited) Spominje se i neka prijateljska protiv SIrske u paketu sa gostovanjem Velsu u novembru, to bi bila lepa prilika da Muslinko isproba jos neke igrace na problematicnim pozicijama u timu. Da se napravi kostur od 16 - 18 igraca koji bi izneli kvalifikacije i eventualno Rusiju. Upada mi u oci da je tim dosta iskusan, Mitar je otprilike najmladji u prvih 11 a ima 22 god. Mogo bi neko iz mlade da se prikljuci, umesto da se kurcimo uspesima mladjih selekcija i prodajom dece. Zanimljiva izjava Pikseta o Maradoni i cetvrtfinalu sa Argentinom 1990. Edited October 13, 2016 by W.F.C.
Zico Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Zanimljiva izjava Pikseta o Maradoni i cetvrtfinalu sa Argentinom 1990. Neverovatno koliko je puta Piksi u karijeri prodao taj laznjak, jednom cini mi se i protiv Zvezde ;91
mlatko Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Lepe (polu)kontre, nadigrali ...poslato sa prinudnog...
MiddleClass Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Zanimljiva izjava Pikseta o Maradoni i cetvrtfinalu sa Argentinom 1990. Bog fudbala!
darkonet Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 retko ko je umeo kod centarsuta da zavrne loptu kao sto je to radio Piksi..i uvek mu je prolazilo..Majstor
pantelia Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Mladi u barazu sa Norvezanima, prva kuci, igra se 7. i 15. novembra
W.F.C. Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Dobar zreb. Nova rang lista FIFA treba da je 20.oktobra. 50-ti smo sad
kipo Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Bog fudbala! Kad hoću da se ekspresno opustim, pustim na yt paul scholes passing ili piksi skills. Nema dalje.
Nemanja Posrbica Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Novembar u Norveškoj i to revanš. Igrački teško da je moglo bolje, ali nikako ovo neće biti lako. Ono što sam malo pročitao i dobio par informacija, Norvežani deluju prilično uigrani sa malo promena u sastavu. Ono što je takođe dobro je što kod njih se sezona završava i generalno bi igrači trebali biti umorni i van forme. Pored Odegaarda, dobar je Elyounoussi (makar prema onome što mi je drugar rekao, jer imam premali uzorak), prošle godine najbolji igrač Moldea u finoj evropskoj kampanji koja je potrajala i do proleća. Njihova A repka ima meč u Češkoj u novembru.
Recommended Posts