Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Dzaba je diskutovati sa Miloshem. Ne znam kakao vam se moze.

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

Gospode boze. Znaci novi Igita.

A posle Mitar lud.

Rajku mora da je Neuer neki uzor?!

Posted

al grujic da ne igra.neverovatno.

dobijamo irce tamo.

Posted

Igita je bio faca, ovaj to nije.

Upravo to.
Posted

kakv moron je ovaj Mijaljević...

neverovatno tačno

Posted (edited)

Dzaba je diskutovati sa Miloshem. Ne znam kakao vam se moze.

Kad bi umeo da komuniciras normalno, a ne samo da podjebavas i zajebavas, mozda bi znao sta znaci diskusija.

Cash,... za zuti si potpuno u pravu, ali za 10 minuta i nije mogao vise da uradi.

Edited by Milosh76
Posted

al grujic da ne igra.neverovatno.

dobijamo irce tamo.

Grujic igra sutra protiv Iraca.
Posted (edited)

Imao je dobre odbrane (i neke lose procjene). Ali ona dva driblinga su za :isuse:

jel si ti lud, koje dobre odbrane? sem u opisanim situacijama decko je uvek kada je lopta bila u 16 metara bio betonom vezan za liniju po kojoj se cudno kretao ali uvek po pravilu na pogresnu stranu od onoga gde ide lopta, pa je onda uvek bila drama da se nekako izboksuje. tako smo primili go i poklonili im jos par sansi. decko je kreten, kao da je prvi put stao na go veceras i nije mu objasnio sta treba da radi. stojke je za ovog licno silton.

Edited by yolo
Posted

plus jedan.

rece aca informacija da on ima puno samopouzdanja. nije to samopouzdanje, covjek jednostavno nije svjestan koliko je los. sve greske u odbrani su posledica nesigurnosti zbog toga sto je on nazad.

filip kostic je bio daleko najbolji. pored njega tadic. ostalo prosjek. dosta su nas usporavali milivojevic i gudelj, sa maticem i cak grujicem to bi bilo mnogo bolje.  mislim da smo bili bolji i da moramo zaliti za ovim bodovima.

+1

Ова Ирска је кеса. 

Posted

pa jebo vas metar patkometarski. jel mora prvi post u pbp da vam bude čiji je duži

:isuse:

ko patkometrise, sta lupetas?

Posted

Ви по Рајковићу а капитен Бане нас укопа на почетку и крају утакмице својим потезима. И није први пут.

Брука је оно у одбрани. А, ни у нападу нема праве кретње.

Је л Матић игра у Молдавији?

Posted (edited)

a sta je sa Stojketom? Nije ga zvao Muki ili nesto drugo

Zvao ga je ali ne brani od proletos.  i ne znam koliko će to da se promeni ubuduće u Forestu

Edited by levi
Posted

Igita je bio faca, ovaj to nije.

I faca, ali i zajebani refleksi.

Posted

jel si ti lud, koje dobre odbrane? sem u opisanim situacijama decko je uvek kada je lopta bila u 16 metara bio betonom vezan za liniju po kojoj se cudno kretao ali uvek po pravilu na pogresnu stranu od onoga gde ide lopta, pa je onda uvek bila drama da se nekako izboksuje. tako smo primili go i poklonili im jos par sansi. decko je kreten, kao da je prvi put stao na go veceras i nije mu objasnio sta treba da radi. stojke je za ovog licno silton.

Nisam specijalista za golmane, vjerovatno si u pravu. Meni se cini da je brzi od Stojkovica to jest da brze legne od njega i zbog toga je imao neke odbrane koje su realno bile teske po ovakvom terenu. Za ostalo se slazem. Nedovrsen golman. Stojkovic bi trebao da ima prednost radi iskustva ali obadvoje su prosjecni golmani sa cudnim reakcijama.

Prosle godine je neko napisao da je Rajkovic bolji od Areole :lol: