Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17%
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17%
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34%
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31%
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

28 minutes ago, Seabass said:

Nikad UK nije bila ista za sve, nije ni jedna drzava ni drustvo ako cemo pravo. Samo je nivo nejednakosti nekad manji, nekad veci. Svakako je za pohvalu sto je brat kralja ipak uhapsen, a ne sklonjen od javnosti i da se zataskava. Problem je sto ga se hapsi na osnovu manjeg kriminala u odnosu na silovanje djece pa ispadne da ako zajebes bogate za pare, odgovaraces pred zakonom ko god da si ali ako silujes sirotilju, to nema veze. Ovaj medjunarodni pedofilski ring se tek odmotava i osim u USa, ostatak svijeta se obracunava sa impliciranim, na ovaj ili onaj nacin. Ako ista, Andrju dok je uhapsen nece moci silovati ni jedno dijete tako da je svakako plus. Ne treba prestati pricati o tome i ogoljavati dok sve ne izadje na vidjelo, ukljucujuci i narandzastog monstruma sa satrapima preko bare.

sve si u pravu. samo kazem da sam skoro sto posto siguran da bi zataskali endrjua da je situacija u familiji povoljnija i ne preti im rezanje apanaze il da je baba jos ziva.

• Replies 8k
  • Views 656.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

6 minutes ago, adam said:

sve si u pravu. samo kazem da sam skoro sto posto siguran da bi zataskali endrjua da je situacija u familiji povoljnija i ne preti im rezanje apanaze il da je baba jos ziva.

Naravno da bi, zataskali bi ga i sad da su mogli. Nisu oni njega dali 'apsiti zato sto su moralni i ispravni nego je zort, dogorilo do noktiju. Vjerovatno su znali da ce doci do ovoga, zato su mu ukinuli titule i privilegije, pa se mogu pokusati ograditi. Mada, dok je sve ovo radio bio je punopravni member RF i 3. ili 4. da naslijedi prijesto.

Istrage protiv Andrjua i Mandelsona ce trajati godinama, kao sto (jos traje) traje za onu sisatu baronicu sto je pokrala silne milione za falicnu zastitnu opremu tokom pandemije. Jel' ona u zatvoru? Nije. Jos je nisu ni liferovali iz gornjeg doma, i dalje je baronica. Samo je a bolovanju, valjda. Kad se to zavrsi znacemo otprilike kako ce ici i sa ovom dvojicom.

Pozitivno je da se ovo uopste i desava. Sjeca li se neko kad su uhvatili Borisa Dzonsona, mamurnog, na nekom sporednom italijanskom aerodromu, bez securidty detail? Nakon derneka u villi sina bivseg KGB oficira? Nikakva istraga nije pokrenuta oko toga, vjerovatno nikad i nece. Boris Dzonson tog lika stavio u gornji dom, Lord Lebedev of Siberia. Da su ostali Torijevci na vlasti, nista od ovog ne bi bilo, a ako slucajno Faraz osvoji vlast, ovo ce se sve ugasiti i zataskati kao da nikad nije bilo. Faraz ce se ponasati kao narandzasti mentor mu i flood the zone with bullshit, necemo znati gdje nam je dupe, a gdje glava.

mens ipak cini da su ga pustili nizvodu jer su bino oslabili s gubitkom kraljice pa da dobiju koji poen i malo vremena jer na red dolazi kracenje apanaze. vec je bilo price o tome u parlamentu. zato je kralj dobrovoljno poceo da krati pojedine troskove. radi im pr masina kao sat, gledaju unapred kao i do sad.

e, da, a politicari nek se sami batrgaju, familija radi samo za sebe.

Edited by adam

Hm, meni tesko da vidim da ovaj slucaj sa Andrjuom donosi ikakve poene. Bilo da ga probaju zataskati ili ovo sto su ga pustili niz vodu. Sve je lose-lose situacija. Da li je ovo manje lose nego da su ga probali zastititi - vjerovatno jeste ali marginalno. Moguce da je napravljena ozbiljna analiza za dugorocni opstanak Familije i da se nadoslo da je ovo najmanje bolno. Vrijeme ce pokazati.

I have learned with the deepest concern the news about Andrew Mountbatten-Windsor and suspicion of misconduct in public office. What now follows is the full, fair and proper process by which this issue is investigated in the appropriate manner and by the appropriate authorities. In this, as I have said before, they have our full and wholehearted support and co-operation.

Let me state clearly: the law must take its course.

As this process continues, it would not be right for me to comment further on this matter. Meanwhile, my family and I will continue in our duty and service to you all.

Charles R.

58 minutes ago, Seabass said:

Hm, meni tesko da vidim da ovaj slucaj sa Andrjuom donosi ikakve poene. Bilo da ga probaju zataskati ili ovo sto su ga pustili niz vodu. Sve je lose-lose situacija. Da li je ovo manje lose nego da su ga probali zastititi - vjerovatno jeste ali marginalno. Moguce da je napravljena ozbiljna analiza za dugorocni opstanak Familije i da se nadoslo da je ovo najmanje bolno. Vrijeme ce pokazati.

meni deluje da je ovo drugo u pitanju. sumnjam da ga bas nisu mogli zastiti.

27 minutes ago, adam said:

meni deluje da je ovo drugo u pitanju. sumnjam da ga bas nisu mogli zastiti.

To sad imho nije bitno, sporedni detalj.

Andru je big fish is Epstein files koji je izgubio sve; poziciju, titule, status, reputaciju. Pride mu je murija napravila raciju i uhapsen je. Ne znam je li iko impliciran u Epstein Files uhapsen bilo gdje osim Anru u UK? Neki su podnijeli ostavke, onaj Ceh (ili je Slovak), jedan Norvezanin... ali mislim da jos niko nije uhapsen nigdje drugo. Andru je prvi, Mandelson bi mogao za njim. Nije ova zemlja perfektna, daleko od toga ali nije ni totalni krs.

13 minutes ago, Seabass said:

To sad imho nije bitno, sporedni detalj.

Andru je big fish is Epstein files koji je izgubio sve; poziciju, titule, status, reputaciju. Pride mu je murija napravila raciju i uhapsen je. Ne znam je li iko impliciran u Epstein Files uhapsen bilo gdje osim Anru u UK? Neki su podnijeli ostavke, onaj Ceh (ili je Slovak), jedan Norvezanin... ali mislim da jos niko nije uhapsen nigdje drugo. Andru je prvi, Mandelson bi mogao za njim. Nije ova zemlja perfektna, daleko od toga ali nije ni totalni krs.

ne smatram ja da je zemlja krs nego da je britanska kraljevska porodica dovoljno mocna da, kad i ako zeli, zastiti svoje najuze clanove gde god i sta god su na planeti zajebali. a sto se tice uk, da, nije uk pravosudje lose kad su u pitanju najebavanja javnih licnosti svih fela.

Mada ni Endrju nije uhapšen zbog zlostavljanja žrtava nego odavanja državnih tajni…

Počela su u javnosti pitanja o tome šta je i koliko dugo znala kraljevska porodica, valjda se ta tema zavrti malo jače u narednim danima.

Odavao drzavne tajne Epstinu?

To kao sajd kik cele price o silovanju dece?

Pustise ga

Malo simbolicno da ga ponize na rodjendan, videcemo da li ce biti nesto vise

Endrju je veteran Foklandskog rata. Mislim da je devedesetih prosloga veka bio popularniji od Carlsa, narocito oko sage sa Dajanom.

Ovo hapsenje vise treba Starmeru koji je pod velikim pritiskom plus vuce optuzbe da nije dovoljno uradio na rasvetljavanju silovanja britanskih devojcica na severu Engleske od strane pakistanskih bandi, preko 1000, dok je bio tuzilac.

Zanimljivo je to da i mladja generacija, tj. sinovi Carlosvi imaju slicnu pricu kao Carls i Endrju. Heri je veteran rata u Afganistanu ali je i on posle rata krenuo putem "kokainskih noci".

Sta je bolje:

Nova Kromvelova Republika?

Skoti Stjuarti na prestolu u Londonu?

10 minutes ago, Emerald said:

Pustise ga

Sta je bolje:

Nova Kromvelova Republika?

Skoti Stjuarti na prestolu u Londonu?

Maksimalno su mogli da ga zadrze cetiri dana, uz novo produzavanje od strane sudija svakih 24h.

A za ovo drugo, nece nijedno od ta dva docekati bilo kod od nas ovde.

3 hours ago, ducca said:

Mada ni Endrju nije uhapšen zbog zlostavljanja žrtava nego odavanja državnih tajni…

Počela su u javnosti pitanja o tome šta je i koliko dugo znala kraljevska porodica, valjda se ta tema zavrti malo jače u narednim danima.

2 hours ago, Mel said:

Odavao drzavne tajne Epstinu?

To kao sajd kik cele price o silovanju dece?

Koliko sam ja skonto, sa pravne strane nema (dovoljno) dokaza za silovanja. Barem za sad.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.