Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17%
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17%
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34%
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31%
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Koja je to afera oko Dajane, please tell? Ubijena je od strane MI6 ili 5? Kamo chemtrailsi?

• Replies 8k
  • Views 656.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

11 minutes ago, Emerald said:

Napisao sam da se cuju glasovi

Anti monarhista ima u svim sferama drustva, niko im ne brani da se cuju.

https://en.wikipedia.org/wiki/Republicanism_in_the_United_Kingdom

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_British_republicans

Trenutno je non-issue imho, nema apetita da se ukida monarhija bez obzira na Andrewa i to sto Charles nije toliko omiljen kao sto mu je mati bila.

Fwiw, ja nisam protiv monarhije u politickom smislu, pomaze da se ne ustolice likovi poput Trampare i AVa. Jes' da zadnjig godina mijenjamo premijere ko gace ali bolje i to nego alternativa.

25 minutes ago, dragance said:

Koja je to afera oko Dajane, please tell? Ubijena je od strane MI6 ili 5? Kamo chemtrailsi?

Ona koju je nemacka kraljevska porodica na celu Britanije morala da dokazuje da nije kriva i kako nista nije znala(nisu oni znali ni za Endrjua)

Koliko ono bese trajala istraga? Ti to znas kao poklonik nemacke a britanske krune

Sto bi rekao IrishMarxist

A chemtrailsi i 5G tornjevi?

Daj ne zajebavaj normalan narod. Kruna je puna skorojevica, a ima sta da im se napakuje, prvenstveno Kincora House za ono govno sto je dignut u vazduh, pa i za ovoga bolida. Ali ne moramo jos dodavati glupe teorije zavere.

Eto vidis koliko ima afera, ne treba im se jos dodavati. Lepo sam napisao.

Edited by Emerald

Pa zasto onda pominjes gluposti oko Dajane?

Zato sto je to bila afera o kojoj se mnogo pricalo. A ima ih onoliko, sto sam lepo napisao, a ti potvrdio iako si prvo skocio na moju tvrdju.

Ono sto meni nije jasno zasto ti kao "levicar" iz Sev. Irske branis doticne?!

Gde ih ja to branim?? D

Edit: i ko ti je rekao da sam levicar?

Edited by dragance

Pa sve nesto Laburisti, Demokrate, SF i sada me iznenadis da nisi levicar.

Salim se, znam da nisi levicar.

9 miliona na benefitima. ko kaze da uk nema love

Al Jazeera
No image preview

Man Utd co-owner Ratcliffe’s anti-immigrant rhetoric spar...

Fan fury grows, with club's supporters accusing tycoon of echoing ‘far-right narratives’ that have ‘real-world' impact.

.

23 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

9 miliona na benefitima. ko kaze da uk nema love

Al Jazeera
No image preview

Man Utd co-owner Ratcliffe’s anti-immigrant rhetoric spar...

Fan fury grows, with club's supporters accusing tycoon of echoing ‘far-right narratives’ that have ‘real-world' impact.

.

Tih “9 miliona” uključuje i penzije i dečije dodatke i sl. Sve izvrnuto. A zajebao se i sa rastom broja stanovnika za jedno 10ak miliona.

ofc, niko i ne kaze drugacije. samo da je 9m na 70m dosta veliki procenat. kako sam se ja zajebao bilo sta, pa nisam ja ovo pisao. vise sam okacio zbog hajkanja co-ownera

Vecina ljudi koji su na benefitima su zaposleni ali su im primanja niska pa su zadovoljili uslove za neku pomoc od drzave. Sve to ide u statistiku koja se naopako racuna da bi se moglo davati ovako bombasticne izjave za hvatanje politickih poena.

A gospodin milijarder licemer, veliki zagovaralac Brexita, 2020 godine prebacio poresko prebivalište u Monako. Ali zato nije imao problem da od države uzme masovnu subvenciju za Ineos da ne zatvore pogone.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.