Budja Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 28 minutes ago, 3opge said: muceni Charles, posto kralj a mora da jebe Kamilu Nije mi ovo bas najjasnije, posto je bas Carlito izabrao Kamilu nekih 45 godina ranije. Stavise, u malu odbranu Carlita, namestili su mu Dajanu jer je ona plave krvi, za razliku od Kamile.
Budja Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 28 minutes ago, 3opge said: muceni Charles, posto kralj a mora da jebe Kamilu Nije mi ovo bas najjasnije, posto je bas Carlito izabrao Kamilu nekih 45 godina ranije. Stavise, u malu odbranu Carlita, namestili su mu Dajanu jer je ona plave krvi, za razliku od Kamile.
Radoye Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 1 hour ago, Budja said: Nije mi ovo bas najjasnije, posto je bas Carlito izabrao Kamilu nekih 45 godina ranije. Stavise, u malu odbranu Carlita, namestili su mu Dajanu jer je ona plave krvi, za razliku od Kamile. I Kamila je rodjenjem plemkinja, cak i neki dalji rod kraljevskoj porodici... 1
jms_uk Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 I Kamila je rodjenjem plemkinja, cak i neki dalji rod kraljevskoj porodici...Slabo je to nesto (u poredjenju sa Spenserima). Sent from my iTelephone using Tapatalk
adam Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 On 18. 7. 2023. at 20:54, Čutura said: Naljutilo faraza... karma kurva. 1
black mirror Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 farage je bio u pravu, jeste bila politicka hajka Nigel Farage gets apology from banking boss in Coutts row Britain's BBC apologises to Nigel Farage over bank account closure story
Čutura Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 jbg, da nisu dirali faraza mogli su lepo u tisini da debankiraju jos hiljade plebejaca, ima na fejsu grupa od preko 10 hiljada nesrecnika koji su iz slicnih razloga ostali bez racuna.
radisa Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 Jesam ja ovo dobro skontao, banka ukida ljudima račune jer neko u baci misli da su politički nepodobni? Mislim, ne smao Faržu, nego i nekim običnim ljudima?
dragance Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 Tako ispade. Dobro, on jeste PEP, ali za ostale je baš wtf. Ovo je ozbiljna svinjarija, iako sam u početku mislio da Farage samo spinuje.
radisa Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 Nisam ja ovo skontao do danas, nego mi jutros izletelo na youtubeu Pirs Morgan kako se raspravlja nešto oko trans non binary fudbalerke koja nastupa na ženskom WC, a promenila je pol u muško (jbt, valjda sam dobro napisao), pa se onda nastavilo oko ovoga, i neka pametnica je branila pravo banke da bira ko će da joj budu klijenti, jer ako mi možemo da biramo banku, valjda i banka može da bira nas... Onda sam se malo zainteresovao...
adam Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 ovo je ozbiljna svinjarija, naravno. al meni i dalje zanimljivo sto se faraz zali kad ga opale njegovim oruzjem. evo ga jutros na today programu na radio4, zove na promenu zakona da se banke obuzdaju. kako je poceo, zalagace se za nacionalizaciju banaka ako mu to moze pomoci da se vrati u politiku. naravno da je rekao da vise nece al ne bih mu verovao ni kad bi rekao da je danas sreda.
Recommended Posts