dragance Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 Owen Paterson, the former Tory cabinet minister and arch Eurosceptic who resigned from parliament last year after an inquiry found he had broken the rules banning MPs from paid lobbying, is taking a case to European court of human rights 1
vememah Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 Quote Hundreds of Albanians took to the streets of London in flashy cars overnight to celebrate their country's independence day. Video footage shared online shows Audis, Range Rovers and Porsche 4x4s all bringing traffic around Westminster to a standstill as Metropolitan Police officers attempt to move the vehicles on. In various clips, men and women can be seen waving the Albanian flag while hanging out of the windows of their cars - including a purple Lamborghini Huracan and a Mercedes G-Class, which cost around £120,000 and £160,000 respectively. https://www.dailymail.co.uk/news/article-11480883/Albanians-flash-cars-grind-central-London-standstill-toast-Independence-Day-home.html
Moonwalker Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 On 22.11.2022. at 20:13, dragance said: Owen Paterson, the former Tory cabinet minister and arch Eurosceptic who resigned from parliament last year after an inquiry found he had broken the rules banning MPs from paid lobbying, is taking a case to European court of human rights Mogu li da se proglase nenadleznim? Kakvo govno.
Hamlet Strašni Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 Pa ne mogu jer to nije sud EU. VB je ratifikovala konvenciju…
Moonwalker Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 A tako… Pisali su nesto pocesto da hoce da izadju iz nadleznosti bas tog suda i konvencije. Pajtonovski, kakogod.
Max Morlock Posted November 30, 2022 Posted November 30, 2022 Veseo neki svet ,umeju da se veseleI provozaju Sent from my phone using their app
dragance Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Neka se nosi u kurac Korbin. Izadji kao nezavisni kandidat i pobedi, kad je već tako siguran u sebe.
jms_uk Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 45 minutes ago, dragance said: Izadji kao nezavisni kandidat i pobedi, kad je već tako siguran u sebe. Mislim da bi i to bilo vrlo moguce (btw, on je moj MP).
vememah Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 (edited) Da, imao je 64% glasova na poslednjim izborima 2019, a prvi sledeći 16%. https://members.parliament.uk/constituency/3549/election/397 Edited February 15, 2023 by vememah
dragance Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 (edited) 4 minutes ago, jms_uk said: Mislim da bi i to bilo vrlo moguce (btw, on je moj MP). Znam da je u tvom kraju i da je odličan kao lokalni MP, svaka mu čast. Ali on je razlog što je Boris uspeo da pobedi. Nema takta za pravljenje kompromisa, a to je siguran put kao haosu i podelama. Edited February 15, 2023 by dragance
Budja Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 4 minutes ago, dragance said: Znam da je u tvom kraju i da je odličan kao lokalni MP, svaka mu čast. Ali on je razlog što je Boris uspeo da pobedi. Nema takta za pravljenje kompromisa, a to je siguran put kao haosu i podelama. Ne kandiduje se za Lab lidera vec za obicnog MPija. Ne vidim da je nesto puno zagorcavao zivot Bleru Starmeru. Ovo je statement Starmera da dobije endorsement od Sun-a.
dragance Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Just now, Budja said: Ne kandiduje se za Lab lidera vec za obicnog MPija. Ne vidim da je nesto puno zagorcavao zivot Bleru Starmeru. Ovo je statement Starmera da dobije endorsement od Sun-a. Korbin je svoje odsvirao u Labouru i za njega ne sme biti mesta u stranci, inače bi se popišali na nezavisnu komisiju. Ozbiljan je antisemit, uvukao je u stranku dosta ekstremnih struja - nema to veze sa The Sun. Starmer zaslužuje da sam vodi sa svojom ekipom i programom, bez podmetanja klipova. Rezultat se vidi u bazenima i podršci većine. I tu je kraj priče.
Recommended Posts