Marvin (Paranoid Android) Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Gledam sad C4 news, Diane Abbott uživo kaže (kao i Korbin) da oni ne idu na ove izbore sa akcentom na Brexit nego na društvo. Isuse. Ovoliko nemanje taktike nije viđeno od juriša lake konjice.
dragance Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Pa oni nemaju nikakav program. Imaju ono od 2015. godine i to je to. Svaki pokušaj pravljenja istog će biti potpuni fijasko jer bi ga 2/3 lab MPs odjebalo. Znači ide se na preživljavanje.
Marvin (Paranoid Android) Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Ne mogu da verujem da sam upravo slušao vesti i smatrao da reči Pitera fuckin' Mendelsona imaju smisla. Idem da se sklupčam negde u ćoše i slušam Coldplay.
MancMellow Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Gledam sad C4 news, Diane Abbott uživo kaže (kao i Korbin) da oni ne idu na ove izbore sa akcentom na Brexit nego na društvo. Isuse. Ovoliko nemanje taktike nije viđeno od juriša lake konjice.
Marvin (Paranoid Android) Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Na Newsthumpu i Dejli Mešu krkaju amfetamine i red bullove, koliko vidim Jeremy Corbyn uncertain which way to vote in the forthcoming election Theresa May hands UK another opportunity to highlight how stupid it is British electorate hugely excited to see what will be written on the side of this campaign bus Snap election 'suggests the shit will have really hit the fan by 2020' Labour campaign to focus on updating CVs
Roger Sanchez Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 https://twitter.com/EdConwaySky/status/854328227053096962 Makes sense.
MancMellow Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 It does. Mislim, tacno je, sa vecinom od 100 poslanika ni hard core brexiteri nece imati takav leverage kakav sada imaju. Ali to je vise verovanje nego cinjenica.
Marvin (Paranoid Android) Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 I ja mislim da je ovo malo reaching. Logički okvir je tu, ali Torijevci će ovu kampanju jahati na brži, jači, bolji Brexit. Malo mi je teško da vidim kako će to tačno da izazove suprotan efekat, tj da omekšaju snage koje žele clean break.
MancMellow Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 I ja mislim da je ovo malo reaching. Logički okvir je tu, ali Torijevci će ovu kampanju jahati na brži, jači, bolji Brexit. Malo mi je teško da vidim kako će to tačno da izazove suprotan efekat, tj da omekšaju snage koje žele clean break. Dobro sad, jbg, ko da ne znamo na primeru tih stranakak koje podrzavaju tabloidi"sistemskih" stranaka kako to ide: radis sta 'oces i na kraju si uvek u pravu a ovi drugi su izdajnici. Vise mi je da je to prosto racunica koja ne mora da bude tacna, odnosno postoji i drugacija racunica za May tj manje razumna, ali "patrijotskija" a koja jednako ne odnosi glasove (tj odnosi na centru, ali pribavlja na desnici)
Roger Sanchez Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 https://twitter.com/hendopolis/status/854449280865767425
Marvin (Paranoid Android) Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Gledam ovu naslovnu stranu i počinjem da mislim da u Mejlu čak ima subverzivnih elemenata koji troluju sopstvenu kuću. Jbt, pa naslovnica prosto vrišti "Predsedavajući senator Palpatin je raspustio Senat i poslao Grand Army da se obračuna sa separatistima". Ortak na skajpu mi danas kaže dok gledamo naslovnicu It's fair to say that if history looks back at this period and asks "so how did it all happen?" then they won't be short of clues.
Hamlet Strašni Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Šta se dešava u Bakingemskoj palati? Abdikacija, uzurpacija, diktatura? Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts