Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted

le kare je zaboravljen u beogradu, u selu je pročitan dobar krimi roman norveženina jo nesbea "sneško".

zanimljivost iz knjige. podatak/tvrdnja/mišljenje da u skandinaviji 20% očeva ima decu koja su u stvari nečija druga.

stvarno dobar roman no, mnogo je obiman i sa puno likova. valja dobro pratiti.

Posted

Imate ceo njegov serijal o detektivu Hariju Huleu kazu da je odlican.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted

Meni je taj Hari Hule prava limunada. U rangu sa Bakmanom

Posted

Ja ga čitao preko onog bookmate što imam u telenor paketu. Prijatna zabava ko voli krimi trilere. 

Posted

marko grubačić - zapisi u svetlosti : genealogija japanskog eksperimentalnog filma

Posted

Viktor Peljevin - iPhuck 10

Sjajno. Od početka do kraja. Distopija koja se čini tako realno da sam se naježio.

Posted

Narucio Saturnove prstene, ce da kupim i iPhuck-a

Inace sam pre spavanja (ponovo) na geniju Borhesu, kratke price.

• +1 1
Posted

Bilo je ovde vec u avgustu, samo da se dopisem: semper idem je remek delo, nemam sta dodati (osim da je opasan remetilac mirnog sna)

Posted

Apropo tog Lekarea hrvatskom prevodu:
Ima li ga u elektronskom obliku?

.... Shiit has hit the fan!

Posted
4 hours ago, Frank Pembleton said:

Apropo tog Lekarea hrvatskom prevodu:
Ima li ga u elektronskom obliku?

.... Shiit has hit the fan!

Ne znam za sve, ali bih rekao bar po naslovima da su neki u hrvatskom prevodu?

rL4LqYi.png

Posted
18 hours ago, Caligula said:

Narucio Saturnove prstene, ce da kupim i iPhuck-a

Inace sam pre spavanja (ponovo) na geniju Borhesu, kratke price.

+1 za Saturnove prstenove. Poručio sam i neke knjige Stiven Fraja pošto mi se Moab Is My Washpot jako dopala.

Posted

"The Wild Palms (If I Forget Thee, Jerusalem)" - William Faulkner

kida me ova knjiga, teška je i divna i zamršena i predivna. napravim par dana pauzu u čitanju, što inače ne radim, ali sa ovom knjigom moram, jer me iscrpi ne samo bogato Foknerovo pisanje, već i moje uživljavanje u knjigu; onda joj se opet vratim i čitam kao u nekoj groznici, ne prestajem, sve oko mene postane mutno i nebitno, i tako dok se opet ne iznurim.

• +1 1
Posted (edited)

"Bad Blood - a story of Theranos and Elisabeth Holmes", iz pera novinara WSJ, John Careyroua

Fascinantna knjiga, o istraživanju ovog novinara, koje je dovelo do toga da se uruši Theranos, unicorn startup, koji je obećavao revoluciju u testiranju krvi, a ispostavilo se da je obična prevara. Prevara koju je vodila Elisabeth Holmes, kao osnivač kompanije, a koja je investitore koštala oko milijardu dolara uloženih para i mogla da ugrozi živote pacijenata koji su se oslanjali na testove ove kompanije.

HBO je prošle godine napravio dokumentarac o ovoj temi, samo knjiga još detaljnije prikazuje razmere svega i hronološki vodi priču.

Edited by Ian Mancunian
Posted

- Pogledaj što je mačka donijela. Kratke priče, toplo-hladno, nisam oduševljen. One pres kraj sa implementacijom muzike i muzičkog ukusa glavnih likova su baš slabašne i rekao bih nepotrebne za objavljivanje 
prochitala i sve su mi neuobichajeno tuzne, mada je on i inache opasan prevarant, na dobar nachin, da te navuche pa cushne. i dosta nekako shture, al vidim u glavi kako bi se spakovale u odlichan film, tu bi sve nashlo svoje mesto.

sent from bubamoto