kud u maglu Simoviću Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 (edited) 1 hour ago, Caligula said: Moja Borba, Knaus Uve Knausgord karl ja sam uzeo VI tom, i sve sam mislio sad ću kad je bio lockdown, imam to, i vernon trodon na čekanju al ni da opepelim, ne mogu da vežem 3 strane Edited July 17, 2020 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 remek delo XXI veka, naslednik tomasa mana
John Coltrane Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 (edited) Stigla putem kupinda, za neku bagatelu, Bitka za Dijen Bijen Fu (inace ovde preporucena). To pocinjem posto sam zavrsio pricu o politickom zivotu i demokratiji s pocekta 20. veka, Dubravke Stojanovic - prilicno nabacano za moj ukus, ne mos je uhvatiti ni za rep ni za glavu. Inace pre neki dan videh intervju sa Pol Osterom, nisam ga citao odavno a vidim da je prosle godine izasao prevod 4321. Obimno delo, nadam se da cu moci da ga spicim kao Moju borbu. Edited July 18, 2020 by John Coltrane
Milošica Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 (edited) Hulio Kortasar-Školice Konačno odmaram od faksa,a vidim da ću i od svih ljudi nekoliko dana Jako mi se dopada za sada. Edited July 18, 2020 by Milošica
Ras Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 Čitao sam nekoliko puta, na različite načine. Ta knjiga vezuje već prvom rečenicom. Hoću li naći Magu? Zapravo, ta knjiga je više od knjige! 2
iDemo Posted July 19, 2020 Posted July 19, 2020 Peter Fitzsimons - Eureka, The Unfinished Revolution Audio book, sasvim u redu - preporuka.
Kampokei Posted July 19, 2020 Posted July 19, 2020 Hornbijev State of the Union i Hamleta (nisam nikad pre citao).
Ian Mancunian Posted July 19, 2020 Posted July 19, 2020 U poslednjih mesec i po dana, na meniju za čitanje: - "Becoming", autobiografija Mišel Obama, kupljeno pre godinu i kusur dana u USA, sad došlo na red (pre par nedelja, Laguna izdala i srpsko izdanje) - "Češka škola ne postoji" Gorana Markovića - "Uhvati zeca" Lane Bastašić - "Uspon Endimiona" Dena Simonsa, poslednji deo u tetralogiji o Hiperionu Sve preporuke, za sva navedena dela.
jms_uk Posted July 21, 2020 Posted July 21, 2020 Nisam jos poceo, juce stiglo postom iz BgSent from my iPhone using Tapatalk
Milošica Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 On 18.7.2020. at 22:55, Milošica said: Hulio Kortasar-Školice Meni je ovo nešto najbolje što sam pročitao do sada,uz Čarobni breg. Mislim da je sledeća O junacima i grobovima.Sabatov Tunel mi se jako svideo,nadam se da će i ovo. 1
Sandens Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 16 minutes ago, Milošica said: Meni je ovo nešto najbolje što sam pročitao do sada,uz Čarobni breg. Mislim da je sledeća O junacima i grobovima.Sabatov Tunel mi se jako svideo,nadam se da će i ovo. kad zavrsis Sabata (O junacima i grobovima je fenomenalna knjiga) uzmi Razgovor u Katedrali od Vargas Ljose. 1
koksy Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 Erlend Lu, Životinje u Africi... kako čovek karakteriše likove, pravo majstortvo.
Recommended Posts