Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted

Čuo sam za drugačija okupljanja - na kojima se čita.

Kako mi je zamirisalo na sektašenje, nisam bio zainteresovan za detalje.

spacer.png

Posted
4 hours ago, Shan Jan said:

Da li znate za neki klub citalaca? Ono gde se okupe ljude, dogovore sta ce da citaju pa posle dodju i pricaju o knjizi? Pokusavam da nadjem po netu tako nesto u BGu al sve sta iskopam je ugaseno pre par godina...

Dobro zvuci, mada ko zna kakvi pametnjakovici mogu da dodju na debatu.

Posted

Pročitao Milica Vučković - Boldvin. Nađin mozak u ustanovi za odvikavanje od cuge. Bliska razmišljana. Preporuka. Valjarević urednik, bol u nogama kao nekakva veza između urednika i glavnog lika.

Pri kraju sam Dovlatov - Kompromis. Priče sa privremenog rada u Estoniji. Urnebesno smešno i tužno. Mnogo votke i ostalog alkohola.

Posted
On 4.1.2020. at 10:36, maheem said:

Naravno, navali odmah.

Zimski dnevnik i Dnevnik druge zime.

Ne mogu biti objektivan, te dve knjige su mi kao deo tela, organ, jetra valjda.

Dodjem ovde posle dugo vremena i onda znam zašto  vas sve mnogo volim, lepo si bre  ovo napisao , ja ne bih umela bolje ;)

Valjarević napisao nove knjige posle ko zna koliko godina. Bukvalno ću čekati u redu da kupim . U medjuvremenu upravo završila Neli, Ivan  Tokin. Vešto napisana knjiga koja mi nije ostavila nikakvu emociju. Ženski likovi svi kao Modesti Blejz u Beogradu.  Muški takodje . Strip junaci  za koje me na kraju nije baš bilo briga kako će skončati (za razliku od ostalih pravih strip junaka moje mladosti :D

Posted
Da li znate za neki klub citalaca? Ono gde se okupe ljude, dogovore sta ce da citaju pa posle dodju i pricaju o knjizi? Pokusavam da nadjem po netu tako nesto u BGu al sve sta iskopam je ugaseno pre par godina...
Uhhh radio sam neki prilog o ekipi koja se okuplja u DOB u onim manjim prostorima u koje se ulazi iz Makedonske.
Nešto mi u glavi da su u pitanju SF ljubitelji. A možda se i varam po pitanju teme, jbga ostaralo se...

... Shiit has hit the fan...

Posted

U, to zvuci odlicno. Provericu, hvala :)

Posted

završio klaudija, i na kupindu za kupnju bezecovao ostalo značajno od grejvsa - zlatno runo, grčke mitove, hebrejske mitove i goodbye to all that

Posted
On 6.1.2020. at 17:28, Shan Jan said:

Izaberi knjigu i otvori topik...

Posted (edited)
2 hours ago, Frank Pembleton said:

Uhhh radio sam neki prilog o ekipi koja se okuplja u DOB u onim manjim prostorima u koje se ulazi iz Makedonske.
Nešto mi u glavi da su u pitanju SF ljubitelji. A možda se i varam po pitanju teme, jbga ostaralo se...

... Shiit has hit the fan...

1 hour ago, Shan Jan said:

U, to zvuci odlicno. Provericu, hvala :)

Tribina Društva ljubitelja fantastike “Lazar Komarčić” (nekad su filmovi u pitanju, nekad knjige, serije..prati ih)

Povremeno vidim u newsletteru DOBa da ima bas serijal "Zajednicka citaonica" (ili slicnog naziva), mozda cak drze i isti ljudi. Stavi se na newsletter ;)

Takodje imas u Krokodilovom centru povremeno takve veceri, kao i u Studenjaku, prati i njih.

Edited by I*m with the pilots
Posted
14 hours ago, Hamlet Strašni said:

Izaberi knjigu i otvori topik...

+1

Posted
19 hours ago, Ravanelli said:

završio klaudija, i na kupindu za kupnju bezecovao ostalo značajno od grejvsa - zlatno runo, grčke mitove, hebrejske mitove i goodbye to all that

Златно руно му је феноменално.

Posted
On 2.1.2020. at 22:02, Caligula said:

Komo, Valjarevica

lepo čitanje

za uživanje

Posted
7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

lepo čitanje

za uživanje

Slažem se. Baš je takva knjiga. 

Posted

krokodilov centar je odlican. dksg ima knjizevni/citalacki program takodje.

Posted

73FAC08E-8EF4-4907-9474-5EE653A437AE.thumb.jpeg.fb26102f35e9d7ef45eb12537a1504c9.jpeg

pa da vidimo jeli hajp opravdan