ultra plasticni Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 Nista specijalno. Desavanja su iz jula 2016-e. Prilepin je na licinom mestu i razgovara sa ljudima koji su svojom voljom ili ukletom sudbinom u Donbasu i sa Prilepinom vode dubinske razgovore
porucnik vasic Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Чини ми се да ова нова подела има највише смисла.
Bujodrag Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 11 minutes ago, Host said: (*) mene film i dalje radi kao sto me je radio kao klinca. Kostimi, enterijeri, atmosfera, sminka, pa cak i modifikovana prica. ...... I ja volim estetiku starog filma. OK, čeprkanje po priči mi zasmeta ali kasting je toliko dobar (uglavnom) da sve praštam. Djesika je fenomenalna.
jms_uk Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Mozda je moglo i na stripove Sent from my iTelephone using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 video u merkatoru obradovaću sestru, ona je obožavala
Skyhighatrist Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Krenem jutros da stavim gospođi na Kindle "Sto godina samoće". Prebacim, kliknem na naslov da vidim jel' sve ok, iiiiii... "Mnogo godina kasnije, pred strojem za streljanje, pukovnik Aurelijano Buendija setiće se onog davnog popodneva kada ga je otac poveo da prvi put vidi led." Evo me na pola knjige, bole me oči i glava, al' ne mogu da stanem
Бљештави Веселко Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Имам неку књижицу са поезијом Миљковића на којој пише да је "бублиофилско издање". Украо сам је од некога некада давно, види се посвета исписана зеленим фломастером некој мени непознатој Марини. Шта ли сам још одузео Марини овом крађом, питам се. Надам се, истовремено, да је на неки други начин трајно дошла до Маљковића. ... Пустите ме да говорим води! Да говорим земљи И птици која живи од ваздуха ГЛАС МОЈ ИСПРУЖЕН КАО ЖИВАЦ Пустите ме да говорим Док има ватре у мени Можда ћемо једном моћи Да то што кажемо додирнемо рукама ... Моћно, зар не?
morgana Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 Jel nebio neko na Uelbeku? Kako mi je drago sto ne podnosim covjeka.
bradilko Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 25 minutes ago, morgana said: Jel nebio neko na Uelbeku? Kako mi je drago sto ne podnosim covjeka. nije ni doš'o nešto se naljutio na air serbia i vratijo se kući
morgana Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 (edited) Znam, zato i pitam, zanima me stav onih koji su isli da ga gledaju, tj na koga su popizdili. Krokodil vraca pare od ulaznica, citam maloprije. Edited June 9, 2019 by morgana
Recommended Posts