Ras Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 planiram da nabavim.javite gde je najpovoljnije nabaviti (u knjižarama je, ako se sećam 2000+ din)ti i živana ste mi omiljene savremene spisateljice. a gde može da se nađe ono što su napisale?
notenoughreasonsforclaire Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 javite gde je najpovoljnije nabaviti (u knjižarama je, ako se sećam 2000+ din) Sa teme ispod ove prepisujem:....cena u knjižarama "Službenog glasnika" je 25% jeftinija...Imaju taj popust do kraja avgusta, a on, inače, važi i za one koji imaju te neke njihove klupske kartice.
Ras Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Sa teme ispod ove prepisujem:Imaju taj popust do kraja avgusta, a on, inače, važi i za one koji imaju te neke njihove klupske kartice.hvalapropustio sam tu temu zaista
pt 2.0 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 (edited) pozajmila neku zbirku priča bukovskog.tako mrtvi vole. Edited September 2, 2011 by PointTaken
Parsons Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 (edited) odavno poceo, ali nikako da nastavim keith richards-ov life Edited September 2, 2011 by Parsons
uliks Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Imaju taj popust do kraja avgusta, a on, inače, važi i za one koji imaju te neke njihove klupske kartice.A do kartice se dolazi kupovinom neke njihove knjige. Njihove knjige su mi prilično skupe i prilično nezanimljive. Još su i neljubazni. Kada se popuni nekakav formular, oni to šalju dalje, pa te izveste koji ti je broj čl.karte, pa onda idu popusti. Mnogo mi to mučenja za te novce, pa sam našla jednu jedinu knjigu od 56 dinara, neka se bave papirologijom, a ja odo' da čitam nebirokratski.
Ras Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 (edited) Najpre je bio ovaj film, pa sam tek onda čuo za knjigu.Film sam zavoleo, pa mu se vraćao i voleo ga sve više - toliko da ga gledam bar jedanput godišnje.Kasnije sam gledao i ovaj film (znam i za brojne druge adaptacije), ali za knjigom i dalje nisam tragao.U međuvremenu saznao da postoji prevod na srpski jezik i spakovao tu informaciju.Nedavno, kupovao nešto drugo u antikvarnici i setio se da pitam.Imaju.Pazario.Pročitao.Lažljive, prevrtljive, slabe, spremne na sve zarad svog uspeha, zadovoljstva, ili osvete nalazimo i danas, jednako kao što je pisac (zapravo vojnik, oficir) našao u francuskom plemstvu osamnaestog veka.Jedino ne znam hoćemo li danas naći one koji umiru od ljubavi.Laklo - Opasne veze.Opasna knjiga! Edited September 7, 2011 by Ras
korindjar Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Kolevka za macu. Vonegut je verovatno najbolji pisac kojeg sam do sada citao.
Dr Arslanagić Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Obnovio Kovača preko leta: Rane Luke Meštrevića, Gubilište, Malvina i Grad u Zrcalu također: M. Đilas, Besudna zemlja
sherman Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 (edited) okean more - alesadnro barikoprodavnica tajni - dino bucatidobri italijani, savrseno. jel citao neko da razmenimo par vubova?dnevnik adrijana mola - sju tauzend. tri prve knjige. ah moj stari drugar adrijani sad uzeo ponovo da citam don kihotau klonji i dalje gloriju, svet, skandal... Edited September 16, 2011 by sherman
bergasa19 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 (edited) okean more - alesadnro barikoO cemu je rec u knjizi, deluje mi poznato. Ne mislim da mi prepricavas nego par kljucnih reci. Bariko ima fenomenalan stil, ali zna i da pretera. Edited September 16, 2011 by bergasa19
sherman Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 pa oni likovi sto dolaze u neki hotel na obali mora da se lece morem, pa njihove price zasto su dosli tu i kako su zavrsili.onaj slikar koji je prestao da slika portrete bogatasa da bi krenuo da slika more. a sve slike su bele i bez ikakve boje i icega na njima
bergasa19 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Nisam citao. Pomesao sam sa nemogudasesetimnaslova o onom klavijatutisti na brodu.
Recommended Posts