Frau Gabrijela Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 gornji deo je grozan, kao oči zlog reptila. :(
duda Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 (edited) gornji deo je grozan, kao oči zlog reptila. :( jab' rekla da je to prisećanje na stare dobre bruseve sa žicama ed. a ove što je halloween postovala, videla pre 2 godine uživo na grčkoj plaži na jednoj ribi izgledala je strava u tome vitka riba, normalni atributi, ništa posebno, ali super joj stajao taj kostim, cela plaža se okretala ko da je iz nekog filma izašla Edited June 7, 2015 by dùda
rajka Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 (edited) Da, to je za one što imaju sise i guzice, a koje su bez je ovo hit leta. heh, nemam neku zelju da se svadjam a temi o oblacenju, ali zaista se ne slazem. mislim da to stoji samo nekome ko je ko Dita, veoma sitna zena, pa sta god da obuce izgledace sitno. krupnije zene (krupnije od dite) u ovome meni obicno izgledaju jos krupnije, kada gace imaju toliko materijala da mozes da ih upotrebis za padobran. cak i obican sportski kupaci iz jednog dela cini da vecina zena izgleda krupnije, sto mozes da vidis na katalozima sa mrsavim manekenkama. dzinovske gace IMO nikako ne pomazu. edit: i ako pogledas svoj prvi link, ista zena reklamira te gace, mid rise i low rise. najmrsavije izgleda u najmanjim gacama. Edited June 8, 2015 by rajka
halloween Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Nije tačno, ne pristaje samo sitnim ženama, tako se pod uticajem reklama doživljava moda. Npr. Anita Ekberg u jednodelnom, dovoljnom za padobran. Ona bi jadnica, pretpostavljam sad upala u grupu plus size. Jednodelni
rajka Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 ne znam da li primecujes, ali anita, kao i dita, imaju izuzetno uzak struk. zene sa takvom gradjom mogu da nose sta hoce, ali vecina nema takvu gradju. mada, i kada pogledas ovu tvoju drugu sliku na primer, kada bi na njoj imala manje gace, izgledala bi mrsavije (bas kao i ona zena na katalogu koji si postovala).
morgana Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 jedini apsolutni uslov za taj kupaci je imanje kukova, ostalo se sve da podnijeti. model je takav da utjeruje gradju u oblik pjescanog sata koliko god je to moguce.
rajka Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 i dugacke noge, posto vizualno skracuje, u odnosu na standardni bikini pogotovo.
I*m with the pilots Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 (edited) ja tu vidim jedan problem sa susenjem.. sto se mene tice sto manje materijala to bolje..idealno bez materijala kad god je to moguce Ja na plazu nosim vise pari gacica, da mogu da se presvucem u suvo cim se malo prosusim. Koliko volim da budem u vodi toliko ne volim mokre stvari na sebi. Inace mi nije jasan taj sve rastuci trend gde se bas maloj deci trpaju kupaci kostimi, kako decacima tako i devojcicama cak i gornji delovi.. Edited June 8, 2015 by I*m with the pilots
ivy Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Ja na plazu nosim vise pari gacica, da mogu da se presvucem u suvo cim se malo prosusim. Koliko volim da budem u vodi toliko ne volim mokre stvari na sebi. Inace mi nije jasan taj sve rastuci trend gde se bas maloj deci trpaju kupaci kostimi, kako decacima tako i devojcicama cak i gornji delovi.. o tome ja govorim vec nekoliko godina..imam sestrica koji sad ima 6godina i ok,sad ide na bazen pa nosi kupaci,mislim da ce tako hteti ovog leta jer je vec navikao..ali do sada je bio bez kupaceg na plazi a cesto i jedino golisavo dete na jednoj obicnoj,seoskoj,divljoj plazi na Dunavu :(
halloween Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 i dugacke noge, posto vizualno skracuje, u odnosu na standardni bikini pogotovo. Dobro, sve je to lepo, ali bez sisa i dupeta ništa, a to bi izgleda priznala tek pred streljačkim vodom.
rajka Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Dobro, sve je to lepo, ali bez sisa i dupeta ništa, a to bi izgleda priznala tek pred streljačkim vodom. mislim da se ne razumemo. ne kazem ja da neke zene (sa odgovarajucim sisama, kukovima, dupetom i strukom) ne bi lepo izgledale u tom kupacem. kazem da bi vecina lepse izgledala u klasicnom bikiniju, posto u ovom, ako se nema odgovarajuci (a relativno redak) body type, izgleda se debelo, zdepasto i kratkonogo. evo pogledaj i sama, ista zena u vecim i manjim gacama, definitivno izgleda krupnije u vecim. a nju su odabrali da ih reklamira zato sto dobro izgleda u njima. prosecna osoba moze da izgleda samo gore.
halloween Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 (edited) kazem da bi vecina lepse izgledala u klasicnom bikiniju, posto u ovom, ako se nema odgovarajuci (a relativno redak) body type, izgleda se debelo, zdepasto i kratkonogo. evo pogledaj i sama, ista zena u vecim i manjim gacama, definitivno izgleda krupnije u vecim. a nju su odabrali da ih reklamira zato sto dobro izgleda u njima. prosecna osoba moze da izgleda samo gore. Nije to redak tip tela, vidljiv struk i jači kukovi. Na ulici dominiraju žene koje se ne izgladnjuju i ne urnišu po teretanama a pri tom nisu ni zdepaste ni kratkonoge. Razliku čini gornji deo kupaćeg kostima koji izdužuje figuru na fotografiji ovim V izrezom. Meni je najbolja varijanta donji deo sa prve fotke i gornji sa druge. Divna mi je ova navala plus size manekenki. Ima da nose i kratko i usko. Maknite se, dok vas nisu pregazile. Edited June 8, 2015 by halloween
belch Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Divna mi je ova navala plus size manekenki. Ima da nose i kratko i usko. Maknite se, dok vas nisu pregazile. aleluja! :)
rajka Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 (edited) zbog cega tako agresivno? :D zar nije nosenje manjih gaca, koje ja zagovaram, i koje su i kratke i uske, vise u skladu sa tim body confidencom, od nosenja gacetina koji ti prekrivaju 3/4 stomaka? Edited June 8, 2015 by rajka
ivy Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 zar nije nosenje manjih gaca, koje ja zagovaram, i koje su i kratke i uske, vise u skladu sa tim body confidencom, od nosenja gacetina koji ti prekrivaju 3/4 stomaka? i vise u skladu sa zdravljem jajnika
Recommended Posts