Jump to content

underwear iliti vesh nash nasushni

Featured Replies

U Intimisimiju došla nova kolekcija, a ono što je ostalo na rasprodaji je u pola cene. Međutim, ima nekoliko modela brushaltera i ostalog propratnog rublja koji su na 70% popusta a neki od njih su od svile. Npr.ogrtač od žoržet svile (boja slonovače, ona najlepša) umesto 7600 sad košta 2300 (70%), bokserice od saten svile iste boje 1250 ( 50%), poneke svilene gaće francuski i brazilski kroj oko 700-1000 dinara, multifunkcionalna majica- kombinezon sa čipkom 1350 dinara 70% (zelenosiva i plavosiva) i sl.

Edited by halloween

• 1 year later...

Opet ja, Intimissimi 70% sniženje na osnovne cene, brusevi po 1000 dinara, puna cena bila oko 3400. Pidžame po 2000 na popustu, a ima i onih finih stvari na popustu. Rasprodaja 70% traje od subote, a u Beograđanki ima dosta dobar izbor.

Opet ja, Intimissimi 70% sniženje na osnovne cene, brusevi po 1000 dinara, puna cena bila oko 3400. Pidžame po 2000 na popustu, a ima i onih finih stvari na popustu. Rasprodaja 70% traje od subote, a u Beograđanki ima dosta dobar izbor.

Znas li mozda imaju li ista od C korpi, da znam da li da setam u tom pravcu? Poslednjih par puta kad sam ulazila tamo nije bilo nicega iznad B.

Imaju C korpe, za ovaj model znam sigurno (bela, krem, teget i crna)

http://world.intimissimi.com/product/group/daniela-lace-balconette-bra/567.uts?refinementValueIds=18552&refinementValueIds=18552&refinementValueIds=18552&refinementValueIds=18552&refinementValueIds=18552&refinementValueIds=18552&refineByCategoryId=5310

Ima nešto i D korpi. Smejala sam se kad sam videla da imaju 2C i 3D korpe, kaže prodavačica ima i takvih, ja dodajem- ima al' sa silikonima. Još da vidim 1G.

Edited by halloween

Hvala veliko, bas cu da prosetam do njih :)

uvek zaboravim te razlike u velicinama, da li je 2C = 75C ili je cak i manje u obimu, posto 75C moze i bez silikona?  ^_^   

kakav je kvalitet vesa u golden point-u? pitam za drugaricu

kakav je kvalitet vesa u golden point-u? pitam za drugaricu

Behu solidni, doduse imam vise iskustva sa carapama no vesom, ali nisam kupovala kod njih godinama pa ne smem da garantujem.

• 2 months later...

ovo je pitanje za drugare, naime, treba mi info koji je nas muski ves ok? ili neki koji moze da se kupi kod nas... hocu sinu da pazarim, a poslednje sto sam mu kupovala, je deciji muski ves i to na sindikalnim prodajama. i uglavnom su govorili da je ves iz arilja :-)) dakle, koji da pogledam /on nosi iskljucivo pamucne, uske bokserice/: jasmil, extreme intimo, lisca...? 

hue - golden point

ima ga samo u delti ili jos ponegde u gradu?

ušće i merkator.

extreme intimo

• 2 weeks later...

vise je za desanku ali moram biti fini

da primetim da im je u desnom uglu sahovske table crno polje a ne belo i izrazim sumnju da ove snajke numeju da igraju sah.  

+igraju bez kraljeva,pesak na prvom ranku™Mozda je neka nova varijanta saha u pitanju,naslednik chess960     :fantom:​ 

Bas se pitam da li Pogonina i Shahade nose ovaj ves dok igraju jedna protiv druge(ili Melekhina-Kosteniuk)  :o ^_^

nataliapogonina.jpg

Shahade_Jennifer_July_2009.jpg

Edited by Zavrzan