Jump to content
IGNORED

underwear iliti vesh nash nasushni

pcelica

Recommended Posts

• 1 year later...
Posted (edited)

50% sniženje u Palmersovoj radnji u Merkatoru, navodno zbog zatvaranja prodavnice za ( valjda) 2 dana, nisam zapamtila. Ima svašta, brushalteri 1560- 2900.

Edited by halloween
  • 1 month later...
Posted
hotmilk-2011-black-floral-bra-pantie-600x400.jpgHehe, mislio sam da je neki stos, kad ono stvarno, lingerie linija proizvoda za trudnjache se zove HotMilkwub.gif
Posted

hotmilf!a bas sam se pitala sta ti trazis na temi o donjem vesu :lol:

Posted
Hehe, mislio sam da je neki stos, kad ono stvarno, lingerie linija proizvoda za trudnjache se zove HotMilk
A kako se ovo u stvari razlikuje od normalnih ženskih gaća i tog... kakosezove... brusa?
Posted
A kako se ovo u stvari razlikuje od normalnih ženskih gaća i tog... kakosezove... brusa?
uglavnom po opsegu.
Posted
Ima bluetooth za komunikaciju sa bebombiggrin.gif
  • 2 months later...
Posted
napokon mozemo i da skakucemojump
samo da kazem da mi je pamela na 0:15 spuki
Posted

spuki ili ne, al' ne razumijes ti to druze sudija :P

Posted

A oni kosturi kao gledaju pa njima jedino rebro moze da iskoci...

Posted

sad cekamo da izmisle prsluke za guze

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

beogradske zene, da obavestim da u intimisijima moz da se pazari jeftinih finih bruseva, od 500 do iljadu dinara.ja volim obicne, pamucne, bez kerefeka za svakojake efekte, takve sam nasla za od 500 do 700 u lepim sivim, plavim, zelenim bojama + crne, al ima i onih od mikrofibera, postavljenih, u raznim bojama, svakojakih, u velicinama od 1 do 4.