December 17, 201014 yr 50% sniženje u Palmersovoj radnji u Merkatoru, navodno zbog zatvaranja prodavnice za ( valjda) 2 dana, nisam zapamtila. Ima svašta, brushalteri 1560- 2900. Edited December 17, 201014 yr by halloween
February 2, 201114 yr Hehe, mislio sam da je neki stos, kad ono stvarno, lingerie linija proizvoda za trudnjache se zove HotMilk
February 2, 201114 yr Hehe, mislio sam da je neki stos, kad ono stvarno, lingerie linija proizvoda za trudnjache se zove HotMilk A kako se ovo u stvari razlikuje od normalnih ženskih gaća i tog... kakosezove... brusa?
February 2, 201114 yr A kako se ovo u stvari razlikuje od normalnih ženskih gaća i tog... kakosezove... brusa?uglavnom po opsegu.
February 2, 201114 yr A kako se ovo u stvari razlikuje od normalnih ženskih gaća i tog... kakosezove... brusa?Ima bluetooth za komunikaciju sa bebom
July 6, 201113 yr agent provocateur se oglasio, letnja rasprodaja. :)http://www.agentprovocateur.com/lingerie/knickers/info/cendrillon-brief~black
August 21, 201113 yr beogradske zene, da obavestim da u intimisijima moz da se pazari jeftinih finih bruseva, od 500 do iljadu dinara.ja volim obicne, pamucne, bez kerefeka za svakojake efekte, takve sam nasla za od 500 do 700 u lepim sivim, plavim, zelenim bojama + crne, al ima i onih od mikrofibera, postavljenih, u raznim bojama, svakojakih, u velicinama od 1 do 4.