Pontijak Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 (edited) sadasnja Kuca caja treba da propadne ako nista drugo sto su sadasnji likovi jednostavno oteli posao prvobitnom vlasniku i osnivacu firme. neka crkne sadasnja Kuca caja jer im ne ponuda bedna jer o caju znaju koliko i ja o kvantnoj fizici, to je za njih samo kinta. a opet, osnivac firme je bas poznavalac i zaljubljenik u caj. i tako... Edited August 23, 2011 by Pontijak
Lucia Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 (edited) oteli!?koliko znam davor je, pošto je prodao kč, ostao da vodi business kao direktor. pa se zeznuo i dao čajeve maksiju. a i on sam je hteo da predje na posao sa kafom... tu sam priču čula onda, po tome bi ispalo da je on (nenamerno) zeznuo novu vlasnicu. Edited August 23, 2011 by Lucia
Frank Pembleton Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 SmallTree ce obnoviti "bazicne" zalihe bar mi tako rekose..Jos uvek imaju kredita kod mene.Ali to sto kaze Lucia ono "kreni, pa stani" ume da nervira.Ali jbga biznis je surov...ST je trebao i da otvori i prodavnicu al verovatno nemaju lufta za to...
kud_genijalci Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 pijem caj on nane i od kamilice. ostale cajeve smatram izrazito homoseksualnim.Tako je. Od nane za sraćkavicu a od kamilice za nazeb i grip. Ostalo nije primereneo našem socijalisitčkom samoupravnom razvoju, dohodovnim odnosima zasnovanim na razmeni rada i sredstava, pravoslavnoj tradiciji koja se tajno pogovara s vizantijskom baštinom pomoću mita o hromome tronogome vuku, te ratničkoj tradiciji.
Frank Pembleton Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Video "kuca caja" kesice u Liliju???Hmmm jel to oni ponovo krecu ali kroz maloprodaju ili sta?
halloween Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 http://smalltree.rs/shop/index.php?c=15&p=13Do- bar!Posle ovoga kafe mi ne treba.Dobri im oni čajnici. Možda isti takvi imaju i u Vicku, ali meni je baš simpatičan onaj pribor kad je sve na jednom mestu- kutije, čajevi, filteri, setovi.
ivy Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 (edited) ja ovih dana pijem biljne čajeve i baš mi prijaju..skuvam oko pola litre vode i ubacim koji klinčić i prstohvat hajdučke trave,nane i majčine dušice,iseckam nekoliko šipuraka pa ostavim 5-10min,procedim i pijem celog dana nekada hladnog,nekada ga ugrejem.. klot,nezasladjen ili sa malo meda još ću kupim koprivu i kamilicu...i neke knjige o lekovitom bilju,da učim :) Edited November 17, 2011 by ivy
kobni zelaya Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Pazario sam danas u Ušću, kod ST, Mlečni Ulong, i ako mi je stvarno bilo skupo. Sad ga pijem i vredi svaku paru. Totalno specifičan, ali blag ukus i to kako se ukus mleka provlači kroz čaj je fenomenalno.
banatjanin Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 (edited) vidiš, baš pre nego što ću krenuti u kupovinu, video sam tvoj post. i opet se vratio sa običnim ulongom, onom formozom. jbg, pomirisao sam taj mlečni onako iz tegle i previše mi je nekako, veštačka ta aroma mleka, prejaka, a ova prodavačica nije uspela da me ubedi da nije aromatizovan. pitao sam je, ona kaže da ga natapaju mlekom tokom fermentacije. pitam, mlekom ili aromom, ona u zbun. možda grešim, ali da je jeftiniji i uzeo bi da probam.iaonako sam spuco pare na fenix eye, jebo me on. navuko sam se opako, prvo bio dobio direkt iz Šangaja, i od onda evo drugi put puštam da me ovi s Ušća šišaju. preskupi su. nešto kontam, ako ne zarađuju x4 na tim čajevima, ne zarađuju ništa . Edited November 30, 2011 by banatjanin
kobni zelaya Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Kakav je Phoenix eyes?Nažalost, jesu skupi, al šta da radim kad ne znam nikog drugog u Bgdu ko prodaje Mlečni Ulong. :(
ajgor Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 vidiš, baš pre nego što ću krenuti u kupovinu, video sam tvoj post. i opet se vratio sa običnim ulongom, onom formozom. jbg, pomirisao sam taj mlečni onako iz tegle i previše mi je nekako, veštačka ta aroma mleka, prejaka, a ova prodavačica nije uspela da me ubedi da nije aromatizovan. pitao sam je, ona kaže da ga natapaju mlekom tokom fermentacije. pitam, mlekom ili aromom, ona u zbun. možda grešim, ali da je jeftiniji i uzeo bi da probam.iaonako sam spuco pare na fenix eye, jebo me on. navuko sam se opako, prvo bio dobio direkt iz Šangaja, i od onda evo drugi put puštam da me ovi s Ušća šišaju. preskupi su. nešto kontam, ako ne zarađuju x4 na tim čajevima, ne zarađuju ništa .SmallTreeju je upravo pukao SQL, pa ne mogu da uradim potpuno poređenje cena, ali čini se da je u odnosu na moju omiljenu ljubljansku čajdžinicu cena mlečnog ulonga 2,5 puta veća.
banatjanin Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 (edited) Kakav je Phoenix eyes?slatkast i dosta taninski, moraš da paziš na minutažu da ne zagorči. aromatičan, bez previše "zelenih" aroma - koje ne volim - i nekako mekan, svilenkast. recimo da je po strukturi blizak belim i polufermentisanim čajevima (kao što ulong). Edited November 30, 2011 by banatjanin
kobni zelaya Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Moraću da probam kada prođe griža savesti zbog para datih na Ulong
Lucia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Video "kuca caja" kesice u Liliju???Hmmm jel to oni ponovo krecu ali kroz maloprodaju ili sta?Kasnim, ali ipak: da, imaju već neko vreme prodavnicu u Mišarskoj - bar se nadam da nisu opet nestali u poslednjih par meseci. Ali iako su mi bliži, i dalje pazarim samo kod SmallTree (a dobili su ponovo i satsumu u ST :) )
halloween Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Nemojte slučajno da se još neko zeznuo i kupio Milford Earl grey. Kako ih nije sramota, čak su Lokus čajevi kvalitetniji od njih.
Recommended Posts