kud u maglu Simoviću Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Kakvi sad Nemci, podelite info sa sirotinjom...u stvari, ljudi su luksemburžani, a ne nemci
Frank Pembleton Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 u stvari, ljudi su luksemburžani, a ne nemciAha dobro onda...I svaka cast na novom direktoru....
Frank Pembleton Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Gledam Otvorena Vrata.Tanko bre ovo...Dosta sporo...Send from WC šolja by BVK
steins Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 konačno sam ukapirao ko je ona strvina - Dama bez blama, propala glumica i švalerka Juga Radivojevića PS ja prezadovoljan Vratima
Tinman Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 (edited) Slozio bih se sa Frankom, ali cu nastaviti sa gledanjem.Nego sta se desilo sa Bojanom Maljevic? Edited April 23, 2013 by Tinman
hefaca Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Nisam imao prevelika ocekivanja, ali sam mislio da cu pregurati bar prvu epizodu. Desetak minuta uspeh. Gutovic je Sojic, Maljevicka ni onda nije znala da glumi, Djuricko onako sam za sebe... ostali se nisu pojavili.
Frank Pembleton Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Tempo se ubrzao ulaskom trivalićke!Maljevićka od sve glume naučila da pokaže sise!Ipak mislim da je režija najlošiji segment!SUS moraće svi mnogo bolje ako misle da naprave nešto.Send from WC šolja by BVK
Jimmy Kowalski Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Tempo se ubrzao ulaskom trivalićke!Maljevićka od sve glume naučila da pokaže sise!Ipak mislim da je režija najlošiji segment!SUS moraće svi mnogo bolje ako misle da naprave nešto.Send from WC šolja by BVKJa pak mislim da je dramaturgija bila ocajna.Jel se zna zbog cega su tacno Srbljanovicka i Radovic napustili projekat?
Frank Pembleton Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Ja pak mislim da je dramaturgija bila ocajna.Jel se zna zbog cega su tacno Srbljanovicka i Radovic napustili projekat?Otprilike moze se reci da je dramaturgija fulala , ali sam ocekivao da rezija pokrije malo....Ovo dvoje su izasli jer "nije im garantovana potpuna kontrola u kreativnom procesu".Drugim recima nisu mogli da im garantuju "poslednju rec"....
kud u maglu Simoviću Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 maljevićka je još u OŠ imala dobre sise tj. goleme
Recommended Posts