Boza_zvani_Pub Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 (edited) izasli holandjani home: Edited April 23, 2010 by Boza_zvani_Pub
gervasius twinkleminkleson Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 tja. mada, ne moze biti gori od onog sa proslog SP
MocaVukotic Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 nije to krst. to je desni gornji ugao stojketovog gola.
Brazilac Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 a evo ga i nas, definitivno krst:Hocemo u ovome igrati u Juznoj Africi? :unsure:Ili su nam greskom poslali danski dres... :D
Boza_zvani_Pub Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 (edited) Hocemo u ovome igrati u Juznoj Africi? :unsure:Ili su nam greskom poslali danski dres... :D :D u tome.danci: Edited April 23, 2010 by Boza_zvani_Pub
Brazilac Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ma dobro, nije tako los, fino izgleda, samo me prosto suvise asocira na dansku zastavu, valjda se naviknem...A boja sortsa i carapa?Nego kontam, koja je ovo nepravda da imamo ovoliki krst na dresu a Kezmanu ne zovu u reprezentaciju...
ducca Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Leaked Man Utd 2010/11 home( za povratak kragne)MU away
ducca Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Bilbao 2010/11 Cini mi se da Umbro trenutno najbolje dizajnira dresove. Jednostavno, bez preterivanja i seljacenja, kroj savrsen, vuku stidljivo na retro... Svaka cast! Jos kad bi se na njih ugledala parent firma...Tott'ham (leak od pre par meseci)I sneak peek potvrda:Sasvim fini retro. Jos ako Puma opet ne zasere pa na istu foru obuce sve timove...Borussia D
Bustin Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 junajtedovi su ogavni... ovaj sa kragnicom je ruzan kao onaj iz 90 - pravi pijacni. vec vidim pola starog zelenjaka u njemu. gostujuci je jos gadniji.
crtamOrasi Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 novi dres borusije mi se cak i svidja. nije ni cudo kad su ovosezonski jedno od najgorih koje sam video u skorije vreme. kappa je za ovu sezonu izbacila najgore dresove otkad pamtim. svi su ruzni, pocev od partizanovog (kombinacija bela majica crne gace mi je posebno ogavna mada je i dvobojni jeziv), preko siene, valensije, torina, nanta, le mana i drugih. romin crveni je isto los. borusija najgori dres ikad. svidjaju mi se jedino romin crn i beo i bilo koja kombinacija sampdorije.umbro je savrsen
Recommended Posts