April 23, 201014 yr a evo ga i nas, definitivno krst:Hocemo u ovome igrati u Juznoj Africi? :unsure:Ili su nam greskom poslali danski dres... :D
April 23, 201014 yr Hocemo u ovome igrati u Juznoj Africi? :unsure:Ili su nam greskom poslali danski dres... :D :D u tome.danci: Edited April 23, 201014 yr by Boza_zvani_Pub
April 24, 201014 yr Ma dobro, nije tako los, fino izgleda, samo me prosto suvise asocira na dansku zastavu, valjda se naviknem...A boja sortsa i carapa?Nego kontam, koja je ovo nepravda da imamo ovoliki krst na dresu a Kezmanu ne zovu u reprezentaciju...
April 30, 201014 yr Author Bilbao 2010/11 Cini mi se da Umbro trenutno najbolje dizajnira dresove. Jednostavno, bez preterivanja i seljacenja, kroj savrsen, vuku stidljivo na retro... Svaka cast! Jos kad bi se na njih ugledala parent firma...Tott'ham (leak od pre par meseci)I sneak peek potvrda:Sasvim fini retro. Jos ako Puma opet ne zasere pa na istu foru obuce sve timove...Borussia D
April 30, 201014 yr junajtedovi su ogavni... ovaj sa kragnicom je ruzan kao onaj iz 90 - pravi pijacni. vec vidim pola starog zelenjaka u njemu. gostujuci je jos gadniji.
May 2, 201014 yr novi dres borusije mi se cak i svidja. nije ni cudo kad su ovosezonski jedno od najgorih koje sam video u skorije vreme. kappa je za ovu sezonu izbacila najgore dresove otkad pamtim. svi su ruzni, pocev od partizanovog (kombinacija bela majica crne gace mi je posebno ogavna mada je i dvobojni jeziv), preko siene, valensije, torina, nanta, le mana i drugih. romin crveni je isto los. borusija najgori dres ikad. svidjaju mi se jedino romin crn i beo i bilo koja kombinacija sampdorije.umbro je savrsen