3opge Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 mrzim haljine ali bih nosio hakamu za svecane prilike.
assück Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ta duga crna plisirana suknja me podseca na moju uniformu za hor iz detinjstva. i bas se pitam ovih dana ima li i dalje zanatlija sto rade plise, imam lepu ideju za retro zenstvenu aljinu.hm, da. i ja bih volela da upoznam muskarca koji ce dati hiljadu i po dolara za suknju. i da se slikam sa njim.inace, ako moze da se bira - meni se uvek svidja jedno te isto - muskarci u 501, pamucnim majicama bez kragnica i vijetnamkama. ili koznim dronjavim jaknama.pa sto ne kazes da se lozis na Mocu Vukotica?!?!
MayDay Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ovaj crmljov sajt objasnio.izmedju ostalog, imaju na prodaju i cizme koje jako zelim. oduvek sam zelela cizmu da ide do butke, a ne samo preko kolena, a ova moze i da se naguzva do ispod kolena.kao jedan od forumskih decaka, imam pravo da to ovde kacim.
3opge Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ovaj crmljov sajt objasnio.izmedju ostalog, imaju na prodaju i cizme koje jako zelim. oduvek sam zelela cizmu da ide do butke, a ne samo preko kolena, a ova moze i da se naguzva do ispod kolena.kao jedan od forumskih decaka, imam pravo da to ovde kacim.nemoj bre da pravis jos jednu desanku, ne moz sve covek da ispostuje
pt 2.0 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 (edited) pa sto ne kazes da se lozis na Mocu Vukotica?!?!onog slavnog fudbalera?ne verujem @morgana - hvala. pogledacu. Edited March 11, 2012 by PointTaken
assück Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 onog slavnog fudbalera?ne verujem @morgana - hvala. pogledacu.ovog naseg, malo manje slavnog
Frank Pembleton Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Mau, najbolje da ću sad da komentarišem čizme sad....
Ryan Franco Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 gde u bg naci i kupiti neke jakne poput ovijeh:ili jos bolje:dakle, taj neki fazon. ima li preporuka? hvala.
ToniAdams Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 imao pokojni deda, videcu sa babom jel jos cuva.
Ryan Franco Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 e jbg.al da. to je taj zonfa. one iz mods69 shopa su bile krs. pritom, poslednji put kad sam tamo usao docekale su me pravoslavne rune po nekim krpama. kad sam izasao proverio sam da se nije promenio vlasnik.
dig_chohano Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Nije. Al Aca je uvek bio malo nacionalno orijentisan (ništa extremno, linija kao DS danas :D ) plus od toga rani porodicu a navijači ne žale para za te srpske zanimacije.
Dr Arslanagić Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 ako imaš neko da ti donese iz Londre... KLIK
Кристофер Лумумбо Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 ako imaš neko da ti donese iz Londre... KLIK ovo sam bookmarkovao kada si prosli put stavio ovaj link. cim ustekam lovu moracu da kupim neku jaknu, ali uzasno su skupe.
Recommended Posts