C žeton Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 prepun mi bookmarks linkova samo za razgledanje... :)
C žeton Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) http://simplethreads.co/lik sa sajta je maltene kolekcionar Red Wing cipela. Ja se nesto na te gilje mnogo lozim. Meni se sve ove stvari koje nosi poprilicno dopadaju. Letos sam imao priike da u NY dosta toga i da vidim i da probam. Malo mi teze islo sa kupovinom :( . Skupo jako. Na kraju sam se zadovoljio sa par stvari Gant Rugger, s obzirom da su cene kosulja sa 125$ pale na 20 - 30$. Edited February 3, 2012 by C žeton
C žeton Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Tata na hipsteri, James Wilson: secretforts.comRed kulture, vise redova dobre odece. Uglavnom made in USA stvari. Dole je uslikan za Park & Bond, James Wilson Park & Bond Edited February 3, 2012 by C žeton
scepa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) dajte jos neki zanimljiv sajt, hipsteri. znam da znate, treba mi. http://www.gilt.com/sale/men ..svaki dan u podne po EST idu nova snizenja...doduse, vrte malo iste stvari u krug ali mogu ok stvari da se nadju..www.rugby.com www.tresbienshop.comhttp://www.parkandbond.com/btw...na mr.porteru moze dosta jeftino da se prodje na kraju svake sezone... recimo burberry lone sa 300 na 80 baka itd... Edited February 3, 2012 by scepa
C žeton Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 www.inventorymagazine.comwww.oki-ni.com/www.needsupply.com/www.cabourn.com/redwingheritage.comwolverine.com/US/1000mile/www.shoebuffwww.markmcnairy.com/www.aldenshoe.com/Ima toga kolko oces.
assück Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 jebiga, danima blejim na simplethreads. osim sto me uzasno iritira pogrbljni hipster stav onog bradonje, ima mnogo dobrih stvari. danas eto malo pronjuskam da vidim cene... jebiga. 200 lardo za pantalone, 250 za cipele... dalje nisam istrazivao. da su radnici u ono vreme davali toliko za odecu/obucu, mislim da bi prezivljavali jeduci istu. jebes to.
C žeton Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 jebiga, ...iritira pogrbljni hipster stav onog bradonje, ima mnogo dobrih stvari. danas eto malo pronjuskam da vidim cene... jebiga. 200 lardo za pantalone, 250 za cipele... ... da su radnici u ono vreme davali toliko za odecu/obucu, mislim da bi prezivljavali jeduci istu. jebes to.+1
halloween Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Ja ću otići u Škotsku samo da ih malčice gledam uživo. Jedan od najmuževnjih odevnih predmeta.Kilt
cmrlj Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 vise su seksi ove sa straftom, ali traze bas dobre noge. meni ova muska suknja pravo savrsenstvo, zelim da upoznam muskarca koji to nosi.
assück Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 za te pare mozes ozbiljno dobro da se obuces I da se najedes
cmrlj Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 mozes, al ne mozes da kupis suknju, vis da je rasprodata. sto znaci da svetom hoda gomila sajkoa (hvala lancia:) koje bih ja upoznavala :D
Recommended Posts