Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Men's fashion

Featured Replies

Ne znam da li je cheap, al zar se japiji kod nas oblace u yachting fazonu? :unsure: Al ajd i to je neki napredak od suskavih trenerki....
Pa to mi je haos, taj jahting fazon. :lol: Na stranu što i nije neka high klasa.Al' što kažeš, bolje od šuškavih trenerki.
  • Replies 1.4k
  • Views 160.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Isti Vesic  

• nema veze sa trenutnom modom. par bitnih stvari: - nije namenjeno držanju kravate, smišljeno je za igrače polo-a, da im kragne ne lepršaju na vetru i ne smetaju - uvek se zakopčavaju

• Dodao bih još da se prilikom skidanja košulje ta dugmad na kragni ne moraju otkopčavati. 

Posted Images

El ti to meni nešto?
mhm.skoro idjah u kupovinu Navigare prolecne jakne za ortaka i secam se da je srednja cena bila oko 300 jura.ne znam kako to moze da bude cheap nekom u Srbiji gde je prosecna plata bila 350 jura pre krize, sad je verovatno malo pala.sto se tice kvaliteta, nosashe razni ex-evi, i svi su se hvalili istim, a i nisu neki ficfirici koji paze mnogo na odecu.
  • Author
skoro idjah u kupovinu Navigare prolecne jakne za ortaka i secam se da je srednja cena bila oko 300 jura.
Izgleda da trenutno ima neko znacajno snizenje, sto je svakako vest jer kod nas to obicno bude cena umanjena za 2 dinara.Uvek ostanem bez teksta koliko je odeca kod nas preskupa, ne bi me cudilo da je i taj Navigare skuplji u Beogradu nego u Milanu.

same here.zimus videh neki Naf Naf lagani kaputic za 200 evra u Delti, a isti je u Briselu kostao 70 jura.+ su ovde stvari uvek neznatno skuplje od ostalih EU zemalja zbog poreza.razlika je frapantna, nisam mogla da verujem.al ova gore navedena jakna je kupovana u Briselu.

• Author

Mozda su jeftiniji u matici im Italiji... ne znam :unsure: Svakako jedan ok casual brand, kad kazem cheap stuff ja barem mislim na H&M, C&A i tako to.

my thoughts exactly.

...nosashe razni ex-evi...
cheap ex-sailors ^_^
  • Author
cheap ex-sailors :zavist:
:P
cheap ex-sailors ^_^
ybg, trudim se da uznapredujem na toj lestvici, al mi ne ide. :( za sada mi je vrhunski domet fred perry.
:P
kome, Allegri il' mornarima?¿
ybg, trudim se da uznapredujem na toj lestvici, al mi ne ide. :( za sada mi je vrhunski domet fred perry.
captain Fred?¿ jel mu velika ladja?

prekookeanska :D

• Author

@ Llaku noc :yawn2:

Edited by Leia

prekookeanska :D
eto, Leii odmah pao pretisak. posle meni pise :zavist:
  • Author
eto, Leii odmah pao pretisak. posle meni pise :zavist:
Tebi od zavisti pada pretisak? :D aj polako smisljajte ime za split ^_^