assück Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ima uzasnih stvari, i sve su uzasno skupe, ali ima i do jaja stvari, kao sto su varsity jakne, kape i one burgundy patikeovde
Lancia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ima uzasnih stvari, i sve su uzasno skupe, ali ima i do jaja stvari, kao sto su varsity jakne, kape i one burgundy patikeovde skupe jakne, u bozju mater.
assück Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 hipster firma, ali da sam prebogat uzeo bih tu par stvari kao i kod Liama
Alphons Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ima uzasnih stvari, i sve su uzasno skupe, ali ima i do jaja stvari, kao sto su varsity jakne, kape i one burgundy patikeovde odlične su ima varsity jakne, ali cena je majke božije.
Alphons Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 pa tebra, da snimimo neki hit singl onda, ovo ono. nema nam druge.
Lancia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 dajte jos neki zanimljiv sajt, hipsteri. znam da znate, treba mi.
kgmr Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 da vas pitam: sta vam je sa ovim trendom onih zutih dubokih cipela (kanadjanke?), pa onda farmerkice koje se suzavaju uvucene u cipele? izgledate ko dzastini.
Lancia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 nemas ti te pare imam. daj.da vas pitam: sta vam je sa ovim trendom onih zutih dubokih cipela (kanadjanke?), pa onda farmerkice koje se suzavaju uvucene u cipele? izgledate ko dzastini.ja mislio samo Dig to nosi.
rajka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 a kako kanadjani zovu kanadjanke?samo kanadjanke -_-
maheem Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 da vas pitam: sta vam je sa ovim trendom onih zutih dubokih cipela (kanadjanke?), pa onda farmerkice koje se suzavaju uvucene u cipele? izgledate ko dzastini.stigle '80te i kod nas
Recommended Posts