Kelt Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ma manual uopšte nije loš, štaviše, dobar deo proizvoda im ide u izvoz
MachineGunEtiquette Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Potvrđujem, imadoh svojedobno jedan koji mi je ćaća redovito mažnjavao, pa ga je na kraju više on nosio neg ja, i na kraju mu došao glave. Kanda ne bi bilo loše da se i ja ponovim u tem Manualu.
ducca Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 (edited) Cu vala da proisetam ovih dana do Manuala...edit: da dam i ja jedan hint - na buvljaku na NBG, u onom poprecnom redu na kraju svih onih paralelnih, ima radnja sa koznim kaisevima i imaju ogroman izbor. Sve koza, nema skaja, menjaju snalu, buse rupe, solidan izbor stvarno. U proseku su 1000 dindzi. Ja uzeo jedan skroz ok i zadovoljan sam za sad. Ipak treba mi jos jedan za koji ne nadjoh nijansu pa ce Manual valjda odraditi posao. Edited September 2, 2009 by ducca
morgana Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 e, super su manual kaisevi, mada ja forsiram zenske :)al ima manual u ponudi i jos neke kaiseve, gotovo iste modele kao sopstvene, al za nesto manje para. ili ih mozda oni proizvode u okviru drugog brenda, sta znam. uglavnom, skroz su dobri.
Kelt Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ko traži kvalitetne kožne jakne može da pogleda na sajmu, ima prodavnica koja je izvdvojena u kućerak za razliku od onih tezgi, ali ne bih umeo da se setim kako se dolazi do tamo. Elem, prodaju engleske i italijanske jakne, ja sam svojim veoma zadovoljan a bile su jeftinije od onih turskih skaj užasa
cmrlj Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 svaki pravi muskarac mora da prati trendove: lazne trepavice za muskarcelak za nokte u prigodnim bojama i pakovanjuaj vi svecki muskarci kupite, pa javite je l valja, da znam da l da kupujem drugarima za rodjendane.
cmrlj Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 ne beri brigu, evolutionman imaju sjajnu i mat varijantu, a proizvodjaci tvrde da je pavement grey mnogo vise fensi od obicne crne.
Valk Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 mene je otac par puta terao da mu kupujem crveni, crni i drečavo žuti lak za nokte. hteo da prefarba neke plovke za pecanje a bilo ga blam da ide on u takav shopping.
assück Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 mene je otac par puta terao da mu kupujem crveni, crni i drečavo žuti lak za nokte. hteo da prefarba neke plovke za pecanje a bilo ga blam da ide on u takav shopping.yeah right. ako se "plovkama" nazivaju nokti na stopalima
Parsons Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 meni se svidza crni lak na muskim noktima....u mom selu dosta muskaraca ima crno pod (na, same shit) noktima
morgana Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 da li ces uspjeti da svoja siroka ramena smjestis u prvi model? djeluje sputavajuce.
Lancia Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 da li ces uspjeti da svoja siroka ramena smjestis u prvi model? djeluje sputavajuce.postoji narocita tehnika disanja, gde udahnes do 10 puta a ne ispustis. dusu.
Recommended Posts