Jump to content
IGNORED

Men's fashion

Leia

Recommended Posts

Posted
Tebi od zavisti pada pretisak? :D
samo proveram dal si otisla da dzonjas.
aj polako smisljajte ime za split ^_^
Allegra i Leia u raljama Freda. moze?¡
Posted
mhm.skoro idjah u kupovinu Navigare prolecne jakne za ortaka i secam se da je srednja cena bila oko 300 jura.ne znam kako to moze da bude cheap nekom u Srbiji gde je prosecna plata bila 350 jura pre krize, sad je verovatno malo pala.sto se tice kvaliteta, nosashe razni ex-evi, i svi su se hvalili istim, a i nisu neki ficfirici koji paze mnogo na odecu.
Ako je neko ko drži radnju Navigare u Beogradu, nabio cene do te mere, to je blago rečeno kradja, a ne da je to neki jako prestižni brand.A znam da je bio neki pacijent koji je imao Navigare davno u Sava Centru, i da je imao cene koje su bile nenormalne.
Posted (edited)

a niko da spomene ajkulicu?paul_shark.jpg

Edited by Gonzo
Posted
Ako je neko ko drži radnju Navigare u Beogradu, nabio cene do te mere, to je blago rečeno kradja, a ne da je to neki jako prestižni brand.A znam da je bio neki pacijent koji je imao Navigare davno u Sava Centru, i da je imao cene koje su bile nenormalne.
obasnila sam vec na prethodnoj strani.ovo je cena u Briselu.
  • 1 month later...
Posted

Treba mi neki hint za radnju(e) sa velikim izborom muskih koznih kaiseva (elegantinijih, za odelo) u Bg...budget price :blush: . Tnx.

Posted

Kolki ti budzet? Trazio sam za sebe kaiseve pre par dana, pa sam snimio i nesto tako...Imas u Bati za oko 2300, solidan izbor. Jeftinije od toga mislim da sam video samo u Kotonu u Uscubata22300.jpg

Posted

Čini mi se da Mona ima fin izbor kožnih gluposti, tamo sam uzeo jedan pre godinu-dve, nije bio ni skup a fin je... A pre mesec-dva sam kupovao neki novčanik za poklon i učinilo mi se da i dalje imaju korektan izbor kaiševa.

Posted

Video sam u Bati, ok su ali bih pre da za 2300-2500 dodjem do 2 komada...bas sam u Bati i uzeo dva para cipa sad na ovom snizenju, ali su neke braonkaste nijanse za koje nemam kais i sad moram da uparujem.Monu sam skroz smetnuo s uma, tnx za podsecanje.Bio i u Kotonu juce al ne videh kaiseve, oci mi ispadose trazeci ih. Moguce je da sam retard... :blink: Hvala na odgovorima u svakom slucaju.

Posted (edited)

U Kotonu (ulaz-levi deo-10ak metara napred) su bili 1200 dinara pocetkom leta. Imali su manje nijansi nego Bata, ali je bilo bar 5-6 modela. Jbm li ga ako su prodali sve, nije to sezonska roba...koton1200.jpg

Edited by nbg4ever
Posted
a niko da spomene ajkulicu?paul_shark.jpg
ajkulicina teget polo majica mi je omiljeni komad.nosio sam je devet godina, ni boja se nije ispralaimam i neku straftastu, ali je ne volem
Posted

koliko kaiseva, kao da sam usla na seksualna pomagala...

• 2 weeks later...
Posted
Treba mi neki hint za radnju(e) sa velikim izborom muskih koznih kaiseva (elegantinijih, za odelo) u Bg...budget price :blush: . Tnx.
Ja sam kupio manual, crni kozni iz jednog komada koze, nista lepljenje, sivenje, punjenje kartonom!Inace gledao sam u Bati-ne svidjaju mi se, u Moni- ili je skaj ili imaju neku recepturu da im koza bude tanja od 1mm!!!U RK BGD, Luca Daltieri, u cenovnom rangu ~2-2,500, opet ne znam dal je skaj ili koza, ima jedan stvarno se vidi da je kvalitet, ali kosta 4,500.Zato sam se odlucio za manual, u Knezu imaju i neke italijanske, dok na Sajmu imaju veci izbor od manuala.