nemoderisani Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 ovaj maksimir uvek bio ružan do bola, a ne verujem da će se i sad nešto izvući s ovim renoviranjem.meni stadion s atlet stazom u startu gubi na dražiMeni je atletska staza na stadionu nikad ne smeta, ne znam da li zbog toga sto sam navikao ili neceg drugog, ali ima neku draz, a i bolji je ugao sa tribina za pregled citavog terena, i igrac moze da sprintuje do svojih navijaca kad da gol.
Dr Arslanagić Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Kako napreduje stadion u Uzicu? Ima li nekih slika?
Далибор Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Kako napreduje stadion u Uzicu? Ima li nekih slika?Najnovije slicice:http://www.fksloboda.org/galerija.php?id=128
Dr Arslanagić Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 hvala.ne izgleda loše, jedino mi nije jasno kada već rade komplet rekonstrukciju, što nisu montirali i reflektore?
Далибор Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 (edited) što nisu montirali i reflektore? Edited July 31, 2011 by Далибор
kud u maglu Simoviću Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 lepo izgleda, jel ima sanse da se zavrsi izgradnja za jesenji deo prvenstva?
Aleksandar88 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ne verujem da ce stici da ga zavrse pre pocetka sezone, spominje se kao navodni datum otvaranja drugo kolo i gostovanje Partizana na njemu, mada su to po mom misljenju preoptimisticne prognoze. Koliko sam video unutrasnji radovi jedva i da su poceli, a sto se tice samih spoljasnjih radova i tu ce biti povuci-potegni da se zavrse na vreme.
pbg12345 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Trebalo bi sve da bude spremno za 2 kolo i gostovanje sampiona, ako ne, zamenice se domacinstvo, pa ce stadion biti zavrsen za 2 kolo prolecnog prvenstva
Њујоркер Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 hvala.ne izgleda loše, jedino mi nije jasno kada već rade komplet rekonstrukciju, što nisu montirali i reflektore?Koliko se prica po drugim forumima, i to je u planu. Valjda odma' cim zavrse tribine...Videcemo. Bilo bi fino...
Далибор Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 (edited) Najnovije slicice iz Uzica postavljene stolice na zapadnu tribinu. izgleda lepo uz malu zamerku idejnom tvorcu ona dva natpisa belim stolicamaizgleda ce biti spreman za pocetak sezone Edited August 3, 2011 by Далибор
borris_ Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 (edited) Zasto u srbiji imaju taj fetis da postavljaju te odvratne natpise sa stolicama?edit: na maksimiru su to jos gore uradili. Postavili su natpis na sve cetiri tribine gnk dinamo i to sa razlicitim tipovima slova Edited August 3, 2011 by borris_
Boza_zvani_Pub Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 ako nista drugo kvalifikacije za naredno SP igracemo na kul stadionima.
kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 zar ne postoji neko pravilo o minimalnoj udaljenosti najblizeg medjunarodnog aerodroma?mada bilo bi lepo da igramo protiv FYRM u Uzicu
Далибор Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Pa otvara se Aerodrom "Morava" koji nije daleko od Uzica :Ptaman dok ne pocnu kvalifikacije :D
Recommended Posts