Fantom iz Opere Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Šta, samo zato?! Pff, tresla se gora..Разарање моралних вредности није баш "само".Mislio sam na savremenike.То ти је као сукоб између Гандалфа и Сарумана, Гандалфа су затворили, а Саруман (Томислав) се придружио Сауроновим снагама у тренутку када му је моћ (слава) помутила разум. A Politkovska?Колико знам суди се неким припадницима ФСБ-а.
radisa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 То ти је као сукоб између Гандалфа и Сарумана, Гандалфа су затворили, а Саруман (Томислав) се придружио Сауроновим снагама у тренутку када му је моћ (слава) помутила разум.Znači, BBT je Saruman?Ako nije on, ko je?
Gonzo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 (edited) Znači, BBT je Saruman?ne pratiš, bbt je sauron, njegovo crveno užareno oko prati nas svuda. pa sam ovaj forum pun je slugu njegovijeh. Edited November 22, 2009 by Gonzo
radisa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ne pratiš, bbt je sauron, njegovo crveno užareno oko prati nas svuda. pa sam ovaj forum pun je slugu njegovijeh.Da, to sam hteo reći , ali me to što radim 5 stvari paralelno omelo...Znači, još jedna od varijanti zlog BBT...
Gonzo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ako je šešelj gandalf, onda i vjerica radeta može biti aruena.
radisa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ako je šešelj gandalf, onda i vjerica radeta može biti aruena. A šta bi bio Todorović? Frodo?
Gonzo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 A šta bi bio Todorović? Frodo?ima bradu, mogo bi bit aragorn.
Fantom iz Opere Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 ako je šešelj gandalf, onda i vjerica radeta može biti aruena.А може и Елена Божић-Талијан, зар не?
mojo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Разарање моралних вредности није баш "само". Ako nije problem, malo objasni. Jel kvaka u peepingu?Znači Šešelja zatvorili jer je regrutovao Hobite i širio mržnju prema Orksima. Dole Hag!
Fantom iz Opere Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Ako nije problem, malo objasni. Jel kvaka u peepingu?Znači Šešelja zatvorili jer je regrutovao Hobite i širio mržnju prema Orksima. Dole Hag!Својевремено била је актуелна теорија да Милошевић подстиче неукус на ТВ да би лакше управљао масама, у склопу те теорије коју бих хтео да надоградим, Милошевић је мало дете у поређењу са глобалистичким медијским маговима.Пошто је суђење Шешељу јавно, молим те, представи ми најјачи доказ тужилаштва у досадашњем поступку.
mojo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ma neukus, nemoral, to su sve opšta mesta. Pitam konkretno za VB-a i te mehanizme upravljanja masama koji stoje iza njega.Šešelj je nevin, pitaj koga hoćeš.
Ryan Franco Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 (edited) Својевремено била је актуелна теорија да Милошевић подстиче неукус на ТВ да би лакше управљао масама, у склопу те теорије коју бих хтео да надоградим, Милошевић је мало дете у поређењу са глобалистичким медијским маговима.Пошто је суђење Шешељу јавно, молим те, представи ми најјачи доказ тужилаштва у досадашњем поступку. Steta sto se otislo na Seselja... Ipak, ne mogu a da ne potegnem. Moj problem sa Seseljem... Zapravo vrhunac moje mrznje prema Seselju datira od 1997. i one hajke koju je vodio protiv one porodice iz Zemuna koja je isla toliko daleko da je stavljao slike sedmogodisnjeg deteta na naslovnu stranu Zemunskih novina. Sta ti mislis o tome, onako, cisto eticki? Ima li smisla vucarati maloletno dete po novinama zarad pravdanja opstinskih resenja? Meni se od toga povraca. Ne zameri mi.edit: Inace i dalje smatram da je bavljenje necijom mitologijom korisno za razumevanje mnogih drustvenih prilika, pa i za prijemcivost odredjenih ideologija na odredjenom prostoru. Otvorio si zanimljivu temu. Edited November 22, 2009 by McCabe
Fantom iz Opere Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Ma neukus, nemoral, to su sve opšta mesta. Pitam konkretno za VB-a i te mehanizme upravljanja masama koji stoje iza njega.Можеш то да назовеш и магијом. (холивудска култура, као и поп-рок-техно култура, и јесу нека врста магије)Људи продају своју интимност за новац. Није сад битно колика количина новца је у питању, свако од присутних у ВБ има своју цену због које пристаје да му се одузме приватност.
Gonzo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Можеш то да назовеш и магијом. (холивудска култура, као и поп-рок-техно култура, и јесу нека врста магије)ima li badnjak neki domaći magični supstitut koji bi uspešno mogao da potisne te zapadnjačke magijske uticaje?
Recommended Posts