Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.1k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U Beogradu sam, dosao za praznike. Jeste grozno i haoticno. Sutra malo vise.

• Zaboravan
    Zaboravan

Saudi Arabia has been chosen as the chair of the UN commission that is supposed to promote gender equality and empower women around the world. https://www.theguardian.com/world/2024/mar/27/

• JozoMujica
    JozoMujica

Ode jedan dobar čovek... https://n1info.rs/svet/preminuo-bivsi-predsednik-urugvaja-hose-muhika/

Posted Images

Snimak bežanja iz kluba:

Prevod:

The fire spreading rapidly in the Crans-Montana (VS) bar filmed by numerous people, who then attempt to escape. (witnesses)

https://x.com/SuisseAlert/status/2006749898881085577

Edited by vememah

Ili i tamo ima korupcije pa je lokal sa samo jednim izlaznim stepenistem dobio upotrebnu dozvolu..ili su radili full divlje.

Ima korupcije svuda, ali se nadam da ce neko bar malo da robija

1 hour ago, SNARC said:

Izgleda da ce u svakoj drzavi morati da se desi po masovno izginuce u kafeima i diskotekama jer, jbg, kako da cirkas ako nema vatrometa u flasama, casama, gacama promoterki i igracica.

Kad mi je pre nekoliko godina zdravo i pravo dete zamalo ubijeno a ostalo da gledamo kakve ce posledice imati, neki mesec kasnije u mom gradu na proslavi nove godine nabiju neki vatromet neko sranje, zadime neki lift i dete i majka mislim smrtno stradaju u zadimljenom zaglavljenom liftu kad su krenuli kuci jer je nekome stalo do vatrometa. To mi se onako tad urezalo u pamcenje zbog cega sve covek treba da ostane bez deteta. Potpuno drugi odnos imam kad vidim da neko ima neku gensku bolest, ili cak kad dete oboli od raka, sve mislim ipak visa sila, losa sreca, ali ovaj bespotrebni ljudski faktor me ubija koliki mi je to besmisao a dovodi do cistog pakla.

Prevod:

Victoria, survivor of the Crans-Montana fire:

« Many people are criticizing the bouncer, but the bouncer did everything to put out the fire, he threw himself into the flames, he tried to save people, I don't think he survived unfortunately and I know that a lot of staff died in this fire trying to put it out. »

#Crans_Montana 🇨🇭"

https://x.com/LBleuBlancRouge/status/2007144863326785548

10 hours ago, Tsai said:

Ima korupcije svuda, ali se nadam da ce neko bar malo da robija

Sta znam, ono, Makedonija i Santo Domingo, korupcija, third world.

Kran Montana, Svajcarska, zapad je to, pravna drzava neko ce da robija i pravda ce biti zadovoljena.

A sustinski je izginula omladina i tamo i vamo.

Najmanji zajednički sadržalac tragedija u Makedoniji i Švajcarskoj je vatromet/pirotehnika.

Koliko ljudi treba da strada da biseti sranje najzad zabranilo?

I u SAD još 2003, bukvalno je ovaj požar u Kran Montani preslikan taj:

On the evening of February 20, 2003, a fire occurred at The Station, a nightclub and music venue in West Warwick, Rhode Island, United States, killing 100 people and injuring 230. During a concert by the rock band Jack Russell's Great White, an offshoot of the original Great White band, a pyrotechnic display ignited flammable acoustic foam in the walls and ceilings surrounding the stage. Within six minutes, the entire building was engulfed in flames. The fire remains the deadliest firework accident in U.S. history and the fourth-deadliest nightclub fire in U.S. history.

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Station_nightclub_fire

Edited by vememah

48 minutes ago, Filozof manijak said:

Najmanji zajednički sadržalac tragedija u Makedoniji i Švajcarskoj je vatromet/pirotehnika.

Koliko ljudi treba da strada da biseti sranje najzad zabranilo?

Contrast u NS isto

Trebalo bi uvesti neki predmet u skoli gde se uce ovako neke prakticne stvari, a ne gluposti kojima ih sada kljukaju.

Inace veoma malo ljudi zna za ovaj fenomen kada vatra odjednom zahvati celu prostoriju.

3 hours ago, brusli said:

Trebalo bi uvesti neki predmet u skoli gde se uce ovako neke prakticne stvari, a ne gluposti kojima ih sada kljukaju.

Inace veoma malo ljudi zna za ovaj fenomen kada vatra odjednom zahvati celu prostoriju.

Ja sam samo razmisljala jel bih imala pameti odmah da bezim a ne da pogledam okolo prvo i malo razgledam tu vatru sa plafona, i strah me je da nisam sigurna uopste da bih se odmah nadala u beg.

Upravo to, u pocetku vatra deluje manje opasno nego sto stvarno jeste.

Drugo, kad svi navale na ulaz dolazi do cepa.

Trece, svi su pijani i u euforiji, osecaj za realnost je prigusen.

Ali ako bi im u skoli stalno ponavljali koliko ovo moze biti opasno, cak im i pustali filmove, to bi ostalo u mozgu.

Umesto da se svaljuje odgovornost na žrtve, bilo bi bolje da je strogo zabranjeno koristiti bilo kakve prskalice i vatru unutra, a takodje samo jedne stepenice ka izlazu bez protivpožarnog izlaza je blago rečeno kriminal.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.