August 22, 20231 yr I meni. Al bolji mi je Spirit Zulu Time, na ruci mnogo bolje stoji. Recimo ovaj zeleni.
August 22, 20231 yr 24 minutes ago, Patty Lee said: Je l da glasamo koji je najlepši? Meni ovaj skroz levo. Imam slican, samo zenski i ne toliko skup (kvalitetan) Meni se crno svidja. 17 minutes ago, Heaviside said: I meni. Al bolji mi je Spirit Zulu Time, na ruci mnogo bolje stoji. Recimo ovaj zeleni. A od ova dva ovi sa koznim kaisem. Desni za mornara hipstera
August 22, 20231 yr 1 hour ago, Heaviside said: Nedavno pominjani longines hydroconquest dobio gmt verziju dvojka ko kuća
August 22, 20231 yr Taj je baš da ga staviš kad krećeš u miniranje podvodnog gasovoda. 300m WR su inače
August 22, 20231 yr Glas za skroz levi. Inace ja ne volim ovakav dizajn satova. Drugar kad je bio ovde, pazario Rolexa u tom nekom fazonu, zaboravih ime, ima nesto sa meteoritom veze. Za dve godine mu skocila vrednost nekih 5-6.000 evra.
August 22, 20231 yr gmt master je popularan sa meteorit ciferom ali ima i drugih modela sa njim. Meni je daytona da njim lepa.
August 22, 20231 yr Ja bi tero ovaj desno. Ne molim metalne narukvice. Imam tanak zglob. a volim tu golden shower boju.
August 22, 20231 yr 6 minutes ago, Heaviside said: gmt master je popularan sa meteorit ciferom ali ima i drugih modela sa njim. Meni je daytona da njim lepa. e bravo. Pakovanje je svetsko a i drugar strogo u rukavicama zaludjeni kolekcionar. I daytonu sam zapamtio, kao nesto skupo.
August 22, 20231 yr Nedavno pominjani longines hydroconquest dobio gmt verziju Meni je najlepši ovaj plavi.