reg Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Potpuno je izgubila na sexicnosti. pride, ono i nije frizura, ne znam sta je Transformisala se do neprepoznatljivosti. Link to comment
Roki Balboa Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Od 16. novembra, Studio B će početi da emituje jedinstveni tv program pod nazivom „Nacionalna".Program koji će se, pored Studija B, svakodnevno emitovati na još 16 lokalnih televizija, činiće premijere najpoznatijih filmova, najgledanijih svetskih serija, kao i najpopularniji šou programi i kvizovi. Link to comment
renne Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 nacionalna je nova kuća Ivana Zeljkovića Link to comment
Frank Pembleton Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 nacionalna je nova kuća Ivana ZeljkovićaMozda je njegov nov "projekat" njegova firma je Advantage valjda doduse dugo se nisam cuo sa ljudima tamo...Ali ceo taj "projekat" mi malo cudan...Sta STB nacionalno kad imaju regionalnu dozvolu Link to comment
Conspirator Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 (edited) Odvojite "Nacionalnu" u posebnu temu. Nema nikave veze sa Studijom B osim što će StB biti deo mreže kanala na kojima će se ovaj program emitovati.Biće zanimljivog programa, evo šta kaže Nemeček - pokrivanje 95 ili 96 posto teritorije Srbije, imaće bolju pokrivenost od Pinka ili B92- program Nacionalne emituje se u realnom vremenu za razliku od ranijih pokušaja [umrežavanja stanica]- program će imati svoj znak- Nacionalna je uspela da obezbedi podršku nekoliko vrlo ozbiljnih kompanija- iza Nacionalne na ekskluzivnoj osnovi stoje 20th Century Fox i Universal, što znači da će se od sada njihovi programi emitovati isključivo na Nacionalnoj- program počinje 15. novembra- Nemeček garantuje da će svaki program biti na nivou koji je u stanju da zadovolji najprohtevnije gledaoce- svaki program će biti vrhunskog kvaliteta zbog koga nikog neće biti sramota- najnovije serije koje su počele ove godine da se emituju u svetu i koje se kod nas ne vrte ni na kablovskim kanalima:• Laži me (Lie to me) sa Timom Rothom - specijalno odeljenje koje sarađuje sa FBI-jem i detektuje kriminalce na osnovu gestikulacije• Kuća lutaka (Dollhouse) - mešavina akcije i naučne fantastike• Leverage sa Timothyjem Huttonom - vrhunska serija o grupi prevaranata koji koriste svoje sposobnosti u dobre svrhehttp://kablovskiforum.7.forumer.com/viewto...p?p=48096#48096 Edited November 3, 2009 by Conspirator Link to comment
Frank Pembleton Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 (edited) Nije projekat nego kućaSto znaci da sad ima dve "kuce":Advantage i Nacionalnu <_< Jasno je meni ovo...Pokusaj polu-kablovske polu-predajnicke TV a da ne trayis dozvolu od RRA, aa opet posto su reklaamne agencije i ostali klijenti opsednuti share-ovima moraas daa im dokazes "pokrivenost"....Ajde videcemo kako ce da ispadne, pogotovu kako ce reagoviti ostali "ucesnici" jer taj reklamni "bazen" je , jelte ogranicen... Edited November 4, 2009 by veljaGB Link to comment
Eraserhead Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 Jedino sto moze da se meri sa smorom koji Agape nosi jeste kada su onomad Dragoljub Zarkovic i Nikola Milosevic svake nedelje bistrili dnevnu politiku u nekom zadimljenom studiju sa losim osvetljenjem. Link to comment
dig_chohano Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Ovo oko "Nacionalne" je prepisan koncept Mreže + iz BiH. Link to comment
Kelt Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Jedino sto moze da se meri sa smorom koji Agape nosi jeste kada su onomad Dragoljub Zarkovic i Nikola Milosevic svake nedelje bistrili dnevnu politiku u nekom zadimljenom studiju sa losim osvetljenjem.a 'klavir, vino i pijanino'? Link to comment
Lezilebovich Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Jel to Sultanovic ? Ako jeste, onda verovatno niko ko je gledao duze od minuta nije ziv da bi ispricao koliko je dosadno... Link to comment
Mentalna Higijena Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 sta to pricas? Pa pratio sam je sa zenom iz nedelje (23h) u nedelju. "Vece,vino i pi(j)ananino" je naziv, a Sultan je tu odigrao zivotne role i role zivota.Termini su obojeni zloslutnom i zajedljivom kivnoscu na "danasnju omladinu, vreme & breme". Forsira termina "Teatar" , prisljamcen je u sva moguca drustva i klubove doajena srpskog glumista, knjizevnosti, veterana i boema, cirka vino ne podizuci uopste glavu na gore, nazdravlja non-stop...A gosti, za koje je uvek bilo primetno manje vremena bili su Dragan Micanovic, Lane Gutovic, Brana Crncevic, Danica Maksimovic, Sinisa Kovacevic, Ljiljana Blagojevic i mnogi, mnogi drugi (bilo je i tipicnijih, ne padaju mi sada na pamet).Prvobitno, pre 4-5 godina je emitovana na Stankomu,a R je bila do pre godinu dana na Enteru.Doslovno je uvek bio daleko vise i pateticnije zgadjen na "moderno vreme", danasnje politicare i umetnike,od svojih sagovornika. Na kraju,uvek isforsira pesmu ili recitaciju. Link to comment
Mentalna Higijena Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 bonus : Uvek je pokusavao da sa gostima izgleda prisnije,kao da je sa istima prosao sito i reseto, te ih je oslovljavao nadimcima,narocito posle najave ("Moj vecerasnji gost je Brana Crncevic. Reci mi Bane.." - sindrom Mice Minimaxa)Iako, naravno, emsijia nije isla uzivo, priznavao je svoju nikotinsku adikciju i u toku emsijie je pravio 2 do 3 pauze. Nemogucnost da se odupre alkoholu, na makar sat vremena, vesto je inputirao u naziv i koncept emsije.Longlive Sultan! Link to comment
Sludge Factory Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Kod Dragane Cosic Bojana Lekic, Predrag Sasa™ Danilovic, Tasovac i Mira Karanovic. Link to comment
Un-juice Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Kod Dragane Cosic Bojana Lekic, Predrag Sasa™ Danilovic, Tasovac i Mira Karanovic.Predragsasa je jos jednom upitan da rekonstruise The Kucanje. da li ce ikad dosaditi... Link to comment
Recommended Posts