Pontijak Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Kakav izliv srbovanja Sanjice u Prelistavanju, strahota to srbovanje je izgleda kaloricnije od mekdonalds hrane jer je blajhana manguilica sve gabaritnija
Pontijak Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 teško da može mek za 30k 30k kalorija ili 30k dinara? kako bilo, mangulica sve nagojenija, uskoro ce biti formata 1 palme iz jagodine sto sasvim ide uz srbovanje koje emituje kada vodi emisije
kud u maglu Simoviću Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 30k dinara verovatno se goji od loše hrane loši ugljeni hidrati, mast, šećer :fantom;
kud u maglu Simoviću Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 i manje imaju neki autori koji se slikaju™ cenim da je i ona tu negde, jedino ako se nije pogodila sa novim vlasnikom drugojačije tačnije 28k bruto
Pontijak Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 i manje imaju neki autori koji se slikaju™ cenim da je i ona tu negde, jedino ako se nije pogodila sa novim vlasnikom drugojačije tačnije 28k bruto au bokte, nisam znao a tih 28k bruto, pa to je u vrh glave 16k neto
Pontijak Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 navodno oko 20k sve u svemu, depresivno zvuci
kud u maglu Simoviću Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 izuzetno depresivno. ne znam kakav je sada status te osobe, al je svojevremeno lomila 5emisija nedeljno
Pontijak Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 izuzetno depresivno. ne znam kakav je sada status te osobe, al je svojevremeno lomila 5emisija nedeljno posle ove informacije necu vise da se zezam na njen racun, meni ionako smetaju samo ti izlivi srbovanja, ranije nije to radila i sasvim ok su bili njeni jutarnji programi
kud u maglu Simoviću Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 zezaj se slobodno. ko zna kako se ona pogodila ;)
Pontijak Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 zezaj se slobodno. ko zna kako se ona pogodila ;) ma, kako god da se pogodila meni je to depresivno, zaista nisam znao da su tako malo placeni, mislio sam da imaju plate recimo proseka fakultetski obrazovanih u drzavnoj sluzbi, znaci negde oko 40k neto sto nije neki novac ali je bolji od 28k bruto
Recommended Posts