gospa buba Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 (edited) Jel? Šta je pričala? nemam pojma, bulaznila je, njoj nikad dosta nacije, ko da joj neko brani carstvo blagorodnosti, ljudskih prava i brige o bliznjem, u prisustvu novovekovne verzije preduzetnika luke michete, beskrajno surfovanje izvan istorijskog konteksta i sve shto znamo o toleranciji i trpljenju nauchili smo od ljudi koji su oslepljivali svoje bliznje :smor: oduvek mi je ishla na zivce, a posebno sad dok se kaljuza sa ovim radikalkama Edited January 27, 2016 by gospa buba
renne Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 I neki dan je imala luđenje kako se srbi ponižavaju putujuću i pariz, milan, beč dopisati po želji umesto da odu dostojanstveno do mataruške, vrnjačke i ostalih banja
gospa buba Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 I neki dan je imala luđenje kako se srbi ponižavaju putujuću i pariz, milan, beč dopisati po želji umesto da odu dostojanstveno do mataruške, vrnjačke i ostalih banja pa bar da poitaju dok ih ne isprodajemo braci arapima <_< mislim. ne si dizem pritisak ^_^
akibono Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Pričala je danas da smo mi Srbi imali drugi najstariji ustav na svetu, donet odmah posle engleskih kraljeva, ustav Sv.Save za koji niko ne zna jer nikad u istoriji nije naštampan kao knjiga da ga svi pročitamo, pa je onda računala iz glave koliko je taj ustav star onako sa sve žmirom na jedno oko i stisnutim jezikom, pa nije bila sigurna jel 800 godina, dal manje, dal više,... (to je bilo u 2,5 minuta koliko sam se zadržao za njenim stolom)
Hamlet Strašni Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 To je danas izgleda opšte mesto u beogradu
Pontijak Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 blajhana mangulica mislila na zakonopravilo iliti krmciju sv. save pa interpretirala saglasno svom mozgu
stoka Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Koliko se sećam, neki forumaši su bili zaljubljeni u lubardić. Šta oni imaju da kažu po aktuelnom pitanju?
gospa buba Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Koliko se sećam, neki forumaši su bili zaljubljeni u lubardić. Šta oni imaju da kažu po aktuelnom pitanju? kakve to veze ima. nisu se oni zaljubili da igraju shah <_<
Đipalo Junuz Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Agape, upravo sad: otac Romilo Hilandarac (pre zamonašenja Aleksandar Knežević, novinar Politike, "Vidimo se u čitulji")
stoka Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Ivana Nikolić, autor sjajne emisije "Moj Beograd", napušta Studio B!
renne Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Kakav izliv srbovanja Sanjice u Prelistavanju, strahota
Willow Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Sinoć, celo veče na Studiju B bilo ispunjeno ok kulturno-umetničkim emisijama. Baš prijatno iznenađenje. Očekivao sam da će novi vlasnici da satru takve stvari, ali za sada to nije slučaj.
Apollo Creed Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 (edited) Kakav izliv srbovanja Sanjice u Prelistavanju, strahota Slušao si!? :o Zar pored onakvog dekoltea... :misko: Edited February 11, 2016 by Apollo Creed
Malvo Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Kad bese ima repriza tog prelistavanja, nesto u popodnevnim terminima?
Recommended Posts