Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted
ja imam "hasana" već neko vreme, svašta nešto sam na njemu sekao. nažalost, umreo je pre mesec dana, kako i ne bi kad je 20 godina star.enivej, videh u Boschu da imaju za 3K dinara neke lepe, pa ću da pazarim uskoro.
imam = nemam, pokvario seneko vreme = 20 godina?
Posted
enivej, videh u Boschu da imaju za 3K dinara neke lepe, pa ću da pazarim uskoro.
Imam Boššov nekih 5 godina i dobar je.
Posted

ja nikada nisam imala hasana

Posted
Imam Boššov nekih 5 godina i dobar je.
Kad pomenuste Boška, kupih pre neki dan kuvalo za vodu, tisuću i sedamsto mililitara vode tj onolko koliko zaprema proključalo dok rekoh keksić. twk6004n___001.jpg
Posted
imam = nemam, pokvario seneko vreme = 20 godina?
imam, ali ne radi. ali ga i dalje imam. oćeš ? :D i to se u skorije vreme pokvario, pa se i dalje sećam kako je bilo koristiti ga :)neko vreme ga koristim sam hteo reći, zadnje 2, 3 godine. pre toga je skupljao prašinu. ali je star 20 godina.da pojasnim :)
Posted
:lol: Hasan
Ма код нас већина машина има имена. Микроталасни је Мирко (у част Фредерика Ештона, коме су слагачи у Дневнику увек куцали "миркопредајник", бар по седам пута по свакој епизоди Луна, краља поноћи), кондензатор за воду је, наравно, водолија, шпорет је соктор (има лампицу на којој пише НОТ СООКТОР), штампач је Цврле (ха пе 620 ц в р), претходно појачало се звало Јовица (ЈВЦ)... једино хладњак, перилица и сушилица имају мањка идентитета, јер су све три фрижидери (тј производ фирме Фриџидер).
Posted
Ма код нас већина машина има имена. Микроталасни је Мирко (у част Фредерика Ештона, коме су слагачи у Дневнику увек куцали "миркопредајник", бар по седам пута по свакој епизоди Луна, краља поноћи), кондензатор за воду је, наравно, водолија, шпорет је соктор (има лампицу на којој пише НОТ СООКТОР), штампач је Цврле (ха пе 620 ц в р), претходно појачало се звало Јовица (ЈВЦ)... једино хладњак, перилица и сушилица имају мањка идентитета, јер су све три фрижидери (тј производ фирме Фриџидер).
I kod nas neke masine imaju imena, masine za pranje i sushenje vesa su Bobby i Dylan :wub: .
  • 1 month later...
Posted

Dok se Tresko ne javi, evo mene :)Naravno da moze direktno na plin, u Italiji skoro svi i imaju samo sporete na plin.A ako te mrzi da cekas pored sporeta, moja preporuka je ovo:Bialetti Easy Caféhmmmm, ne da mi da ubacim sliku angry.gif ok, evo ti dole linkto prvo ukljucim, pa na tusiranje. odrzava toplotu dok ga ne skines sa donjeg dela, a nema nikakve opasnosti.za kupovinu, es ti bese u nemackoj?proveri preisvergleich.de a evo ti npr. ovde: http://www.erlebnisladen.de/topshop_s/bialetti_easy_cafe_6_tassen.html

Posted

Za tiganje zavisi koja je namena. Za dinstanje nemoj da kupuješ teflonski. Za roštilj obavezno tučani. Šo se voka tiče ja lično već pet godina ima Tefalov.

Posted

a za taj tucani koji je tretman pre prve primene?

Posted

Iskreno ne znam, ja sam moj nasledio, ima mu već 30 godina.

Posted

zapeci ga jednom sa uljem na prazno, da dobije patinu. nista drugo.

Posted

a sto ne teflon za dinstanje ?meni je sve teflon, i regularni tiganji i wok.

Posted

tucani tiganj je naprosto snazan ko djavo, to mu je prednost. velika mu je masa, toplota u njemu je jako visoka i dugo se zadrzava.

Posted
Za roštilj obavezno tučani.
Nađe li ga?