Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted
onda samo garnišLu i zavesu stavi
-_-
Posted

a odozgo tv. naravno lampas, da bude avangardnije.

• 2 weeks later...
Posted

gde u beogradu moze da se nadje noz za filetiranje, pravi, uzan, tanak, elastican, ostar?

Posted
gde u beogradu moze da se nadje noz za filetiranje, pravi, uzan, tanak, elastican, ostar?
vidim niko ti ne odgovara ko zna, pa evo ja - imas po online shopovima ribolovacke opreme razne, uglavnom od 600 do 1400 din.a ima i firma messar, mozda da ih zovnes da vidis imaju li prodajno mesto u bg-u, ako volis da ga uzmes u ruke pre nego sto ga kupis...
Posted

Jos odavno ostala duzna odgovor historianu, isto pitanje: na Kalenic pijaci neki stariji, visok, skroz sed covek prodaje Tramontina nozeve, ima i dobrih nozeva za filetiranje. Cena oko 200 din, ako se dobro secam. Nema stalnu tezgu, treba pitati one sto imaju stalne tezge sa srafovima, kvakama i sl. gde je Andjelko. @aram: super je ovaj Messar, bolje da nisam znala za to. :)

Posted

kupujem masinu za pranje sudova za 9-10 kompleta (neki kazu da uzem vecu ali mislim da je prevelika. dajte neku preporuku.

Posted (edited)

@fluffer :Dmoja zena tvrdi da sam ja opsednut nozevima. a samo sam hteo jos dva da kupim od ovih...@kojotsve ti to isti kurac, obrati paznju samo na organizaciju prostora unutra i da je ona pregradica gde se stavlja deterdzent dovoljno velika da moze da stane onaj u kockama all-in-one. kod mene nije bila, pa smo morali da secemo te deterdzente na pola... <_<

Edited by aram
Posted
kupujem masinu za pranje sudova za 9-10 kompleta (neki kazu da uzem vecu ali mislim da je prevelika. dajte neku preporuku.
Ako ste samo ti i zena onda je i ona sa 8 kompleta puna kapa.Ja imam Gorenje i odlicno se pokazala dve godine ni da stucne.Mada moja zena je previse mazi za moj ukus po pitanju stanja posudja koje stavlja na prenja...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

treba mi levak za sipanje dzema u tegle, sto ce reci da ima kanal sirine jedno 4-5cm umesto standardnog i da je od materijala koji nije sklon topljenju (ne obicna plastika)vidim da je to po inozemstvu kao dobar dan, podrazumeva se da naprava postoji. ovde gde god sam pitao gledaju me kao ludaka nesposobnog da kutlacom sipam vreli dzem u teglu.mislim, poslednja opcija je da odem kod limara i narucim da mi to napravi za milijune dinara, ali pre nego sto pristupim resenjima ocajnika da proverim da li neko zna da li postoji prava sprava negde kod nas da se pazari?

Edited by gazza1
Posted

Javi kad stigne, da donesem par tegli na punjenje ;)

Posted

mada bih radije metalni, ovako nestohttp://www.amazon.com/Norpro-Stainless-Steel-Wide-Mouth-Funnel/dp/B00004UE88