puella Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Znas sta ja sam vagao ali kad mi je kod nekih ruskih prodavac rekao da imaju malih problema sa nabavkom filtera hmmm ipak sam se odlucio za nesto sto mogu i da narucim da mi neko donese od preko ako zagusti...Biga sad...a taman covek misli da se odlucio kad ono novi elemneti. Mene jedino muci sa Britom sto je filter oko 16EUr a za stare modele 20 EUr sto onda dodje da mi jeftinije da uzmem Lafantanu ili tako nesto (bar poslednji put kad sam gledala) posto flasiranu vodu koristim za samo za pice a ne i za kuvanje i sl. Da li neko ima iskustva sa onim domacim Purifico?
rajka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 sta, u srbiji je jedan filter 16 EUR, ili ona kutija od 3?
Frank Pembleton Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 I meni cudno bilo....Evo 4 komada 3k RSD
rajka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 (edited) i to je bas puno. evo u uk, 6 komada za £23. svasta. ja u srbiji onda to sigurno ne bih kupila. Edited December 9, 2011 by rajka
puella Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Pa skuplji je jer se pravi od filtrirane vode ;p
Valk Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 ako prodaju Kyocera nozeve, naravno da valjaju. a da bi naostrio keramicki noz, treba ti dijamantska brusilica industrijske snage i preciznosti, plus strucno znanje, tako da sumnjam da si to mozes priustiti. u svetu™ se ostrenje kvalitetne keramike najcesce obavlja slanjem u fabriku, tako da u Srbiji realno preporucujem kupovinu jeftinijih varijanti keramickih nozeva.Gledala sam te Kyocera noževe u Merkatoru, čak piše za njih da se godinama mogu koristiti bez oštrenja.Cena im je (sa popustom) od 1700 do 3400 u zavisnosti od dužine sečiva. Još razmišljam da li da kupim neki.Uzela sam Delimano keramički WOK sa staklenim poklopcem, jedva čekam da ga isprobam :)
Čutura Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Gledala sam te Kyocera noževe u Merkatoru, čak piše za njih da se godinama mogu koristiti bez oštrenja.Cena im je (sa popustom) od 1700 do 3400 u zavisnosti od dužine sečiva. Još razmišljam da li da kupim neki.Uzela sam Delimano keramički WOK sa staklenim poklopcem, jedva čekam da ga isprobam :)uzeo danas kyocera noz, model santoku 2600 dingera, odusevljen sam, kulen sam sekao na pola milimetra debljine, svaki listic isto, obozavam ga...nestvarno ostar, kake sam ja batine do sada koristio,za ostrenje ima i ovo, 26 baka na chef's depou...
kobni zelaya Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Uzela sam Delimano keramički WOK sa staklenim poklopcem, jedva čekam da ga isprobam :)Kakva su iskustva? Ja juče pazario Delimano tavicu, kako kaže S. Karapandža.
LukaLaban Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 I ja sam se nameracio na Delimano i to skoro ceo set. Javite utiske obavezno! A nozeve sigurno uzimam cim se nakanim da predjem most i odem do Merkatora, rekoste da ima u Merkatoru?
kobni zelaya Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Da. Treba da se skupljaju kuponi za popust od 50%. Kupone dobijes kad nesto kupis, kao kupon za potrosenih 500 dinara, ali meni su svaki put davali po 4-5 kupona na oko hiljadu dinara racuna, tako da sam brzo skupio petnaest i kupio tavicu precnika 28 cm za 1999 dinara.
LukaLaban Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Aha... tako sam ja davno uzimao neki Tefal ali bih sada da se prebacim na keramiku :) Hvala za info!
Valk Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 (edited) Juče sam spremala dinstane juneće šnicle u paradajz soku. Ispale su odlične, zaista. Sipala sam najpre samo malo ulja i grejala dok se nije zacrveneo ''senzor za temperaturu'' ( ) Nakon celog procesa kuvanja (da ne smaram s tim) WOK je bio potpuno umrljan i crven ko da je nešto zaklano u njemu. Oprala ga za 3 sekunde, ništa se nije zapeklo niti zalepilo! drška mu se savija tako da je kompaktniji za odlaganje.Taj sud sam platila 2600 a poklopac za njega 1500. Nalepnice važe samo za wok, za poklopac ne, on se kupuje bez kupona po toj ceni.stvarno preporučujem.edit: ranije je bilo na istoj akciji keramičko posuđe Blanka (Bianca?). Kupila sam jednu šerpu sebi, 3 manje tetkama i snajki, tiganje sestri, mami i svekrvi. Sve potpisujemo da ne posedujemo bolji komad posuđa a pune smo metalca, ceptera i sl. Edited December 19, 2011 by Valkyrie
Matilda Ivancic Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Kupila sam jednu šerpu sebi, 3 manje tetkama i snajki, tiganje sestri, mami i svekrvi. Sve potpisujemo da ne posedujemo bolji komad posuđa a pune smo metalca, ceptera i sl.ovo ko epp u zikinoj sarenici
Valk Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 verujem ali šta ću kad je tako :Da čak me ni ne plaćaju da ih reklamiram :(
Recommended Posts