Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted

Koje ti je dimenzije, koji precnik? Mada mislim da imaju samo dve razlicite.

A ne, ipak tri

*sač prečnika 32 cm, visine 22 cm, pogodan za pripremu 4 do 6 porcija;

*Zemljani sač prečnika 35 cm, visine 24 cm, pogodan za pripremu 6 do 8 porcija.

Ukoliko ste u mogućnosti i želite da sač koristite na tradicionalan način pored žara možete odabrati:

*Zemljani sač prečnika 40 cm, visine 26 cm, pogodan za pripremu 10 do 12 porcija, prečnika 45 cm za 15 do 20 osoba i prečnika 50 cm za 20 do 25 osoba.

Ovaj od 40 ipak ne.

Posted

e nemam pojma, nije mi sad u vidokrugu, ali kapiram da je ovaj od 40 jer zauzme skoro celu rernu a i koristim ga najčešće kad imam manje vojske na gozbama

Posted

Hvala ti. Uzecu ovaj srednji.

Posted

Od koga ste pazarili?

.... Shiit has hit the fan!

Posted
3 minutes ago, Ras said:

Treba mi aparat za čišćenje koštica iz višanja i trešanja. Dajte iskustva i preporuke?

Recimo ovaj istovremeno odstranjuje koštice iz više komada: Crveni Aparat za čišćenje koštica iz višanja i trešanja - eTrg.net

Ili je ovakav sasvim dobar: Bela tehnika i kućni aparati : Aparat za ciscenje koštica iz visanja i trešanja 31.05.2021 - ID 92118804 - KupujemProdajem

Ja imam aparat koji radi na principu ovog drugog i zadovoljan sam, brzo to ide, treba i malo tehnike da se savlada. 

Ovaj drugi mi deluje komplikovan za rad. Valjda treba stalno da puniš pa da prazniš po 6 voćki.

• Hvala 1
Posted

i ja imam taj kao sa drugog linka i ok je..samo treba obratiti paznju da ne ostane neka kostica

mada je ove godine vece pitanje gde naci visnje..

• Hvala 1
Posted

Mozes i da nadjes flasu sa uskim otvorom, pa višnju po visnju guras recimo drvenim raznjicem, a kostica pravo u flasu [emoji3]

• +1 2
  • Hvala 1
Posted (edited)

Jumanji, tebi posebno hvala!

Pozivam i da @bubkkalajkuje tvoj post.

Edited by Ras
Posted
Jumanji, tebi posebno hvala!

Pozivam i da [mention=12409]bubkka[/mention]lajkuje tvoj post.
Mislim da mi ovde dugujes objasnjenje, za ovaj poziv na lajk naravno smile.png

Posted (edited)

Širi kontekst: nema direktne veze sa tobom, već sa atmosferom koja je pratila renneov odlazak, a direktno inspirisano diskusijom (na moderaciji, ili odlascima/dolascima) u kojoj se bubkka optužuje da ide redom i lajkuje (renneove) postove.

Odnosno, samo sam iskoristio mesto da na neki način reagujem na tu diskusiju koja je otišla u smeru koji ne mogu da svarim, a tamo nisam želeo da učestvujem. Mislim da je bubkka to shvatila, pa otud i lajk.

Sam tvoj post zaslužuje 1000 lajkova i ne znam zbog čega je reakcija (šire zajednice) izostala?

Edited by Ras
  • +1 1
Posted

Ok, hvala ma razjasnjenju, samo ne znam sto bas moj post da lajkuje, ali ok, hvala bubkki u svakom slučaju smile.png
A sto se tice nerazumevanja sire zajednice i cenjenog auditorijuma za moju malenkost, ahh tako ja sa nama umetnickim dusama, vazda neshvacene :(