November 10, 20168 yr Tako nesto sam i ja zakljucio. Sokovnik iscedi malo soka, dosta otpadaka... Blender je zakon. Da sam znao da je ovako dobra stvar davno bih ga uzeo :) edit: http://www.rebootwithjoe.com/juicing-vs-blending-facts/ Pulpa je zakon Edited November 10, 20168 yr by katamaran
November 21, 20168 yr E. Ti tučeni tiganji, pa kameni... Ono za lepe komade mesa. Aj savet, kakav i koji. U majci Srbiji. Pare nisu problem, para nema.
November 21, 20168 yr Zaobiđi. A od tih kamenih stvari imaš dobar Tefalov roštilj na struju. To je odlična stvar za lepe komade mesa
November 21, 20168 yr Aha. A šta misliš čime Moćasan meri temp od sinoć kada ga spopao virus. I gde meri.
November 21, 20168 yr nastavi sa blenderom, a sokovnik pokloni nekom kome treba. ja se kanim uzeti onaj nutribulet, za koji sam dobio preporuke od dvoje ljudi koji se duže vreme hrane na taj način i isprobali su manj više sve od tih aparata/drangulija. sad kolko ima istine u tome da su sve te seckalice manje efikasne u pogledu vlakana koje dezintegrišu seckanjem?
November 21, 20168 yr Ima na kupujem prodajem kopiju nutribuleta, tj isto to verovatno samo druga nalepnica za 5000.
November 21, 20168 yr Nikako da probam pravi nutribulet al se sestra kune u njega. Ja pokupovao neke klasik blendere (prvo 0.5 pa posle i veci) i meni zavrsavaju posao iako uglavnom pravim samo vocne smudije. Jednom sam se nesto zezao sa paprikom i djumbirom i sasvim fino se samlelo. Edited November 21, 20168 yr by katamaran