djili Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Ovo se stavi u šerpu i? ....shit has hit the fan... uspes vodu u serpu, da ne dodiruje to sa rupama, voda kljuca, para gore kuha
Frank Pembleton Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Cesto nailazim na termin Slowcooker ili crock-pot... Jel ima to kod nas da se kupi i ako neko ima to, vredi li uopste kupovati?
renne Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Milsim da ima po tehnomanijama, proveri kataloge
katamaran Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 (edited) http://fagor.rs/slow-cooker-super-krcko/ http://shop.donax.rs/sr/aparati-za-kuvanje-na-pari/141-serpa-za-lagano-kuvanje-krcko-65litara-.html Edited October 13, 2016 by katamaran
ivy Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 ima moja mama takav kao sa snimka i kul je za mesa,pasulj,sarmu,kiseli kupus...mada knjige kazu da moze i kolac i povrce u njemu ali se nije usudila..pravili smo jednom neki kao ratatui/djuvec ugl jelo od povrca i mesa i bilo je ukusno ali ja prosto ne volim povrce bas toliko jako kuvano ali ko voli sasvim je ok..i kul je staviti sve uvece,ukljuciti ujutru i kad se vratis imas gotov rucak..
darling Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 taj uredjaj nikad nisam razumela, sta tu moze da se skuva sto ne moze u serpi na sporetu il u rerni?!
yolo Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 sprava za ciscenje ribe od krljusti, koja i gde uzeti?
Haralampije Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 (edited) ko mu je smislio ime treba mu uraditi lobotomiju bez anestezije :misko: :misko: edit:\ super ckchko Edited October 13, 2016 by Haralampije
Haralampije Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 sprava za ciscenje ribe od krljusti, koja i gde uzeti? ja imam jednu kupovnu vec 30 godina a mozes i sam da je napravis, to znas?
Haralampije Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 (edited) nije lepa na oko ali ne kosta nista i radi poso, nesto ovako Edited October 13, 2016 by Haralampije
banatjanin Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 nije lepa na oko ali ne kosta nista i radi poso, nesto ovako imam dve u homtaunu, još veća improvizacija od ovih, nije tako lepa letvica i ekserima su zakucani čepovi imam i donji deo, široku dasku kroz koju je zakucan veliki ekser tako da mu šiljak viri pet santima. ribu samo nabodeš kroz rep i stoji pričvršćena dok delješ krljušt, nema klizanja ništa na svetu lakše i bolje ne čisti ribu !
Recommended Posts