ivy Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 ako budete pekli mafne u silikonskim kalupima da znate da prvu turu mozete baciti jer ce da smrdi na plastiku,pa chak i druga tura ali manje..ili postoji drugi nachin da se kalupi prvo ispeku,neshto kao tiganj za palachinke shto mora prvo da ogori i slichnoinache su fantastichni ti kalupi,sjajni...sad kad ih imam ochekujem 1342536 kilograma do proleca
Frank Pembleton Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Mislim da sam pisao vec...'Teo sam da kupim pekaru za hleb...Jel ima neko iskustva koje su dobre?
garcia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ako hoćeš hlebac kao ovaj:kupi Clatronikovu pekaru:http://www.tehnomanija.rs/katalog/clatronic-pekara-bba-2605.html
Frank Pembleton Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ako hoćeš hlebac kao ovaj:kupi Clatronikovu pekaru:http://www.tehnomanija.rs/katalog/clatronic-pekara-bba-2605.htmlZnaci ne mora da bude neki svemirski brod, to me interesuje...
garcia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 za šta svemirski brod?posuda + propeler za mešanje (il' dva u nekim modelima) + grejač.jedan od jednostavnijih kućnih uređaja.
morgana Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 (edited) jel ima neko turbo rernu?u prodavnicama moze da se nadje po dosta nizoj cijeni no sto je na telesopu.samo me zanima hoce li mi izrasti stopalo na celu ako je koristim, djeluje malo cudno sa onom svejtloscu, ko iz mazzinger z crtanog filma.a kazu ljudi da je dobra stvarcica.edit: Edited December 6, 2010 by morgana
gospa buba Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 (edited) Preporučujemkoleginica ima, a oni su jeshni i zadovoljni vrlo. i nepokajali se ni jednom. Edited December 6, 2010 by thermal bug
morgana Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 ovdje kosta 48 enavodno je dobra za zamrznutu hrano jako, za ostalo tu i tamona amazonu skoro sve ocjene jako visokejavicu utiske poslije prve pecene piletine
Frile Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 ovdje kosta 48 enavodno je dobra za zamrznutu hrano jako, za ostalo tu i tamona amazonu skoro sve ocjene jako visokejavicu utiske poslije prve pecene piletineImam slično sokoćalo, korisim ga umesto rerne koju nemam.Odlično je za meso i povrće.Nisam probao da odmrzavam ili spremam zamrznute stvari (za to je mikrotalasna).Jedino što mi nije uspelo to su testa, sa donje strane ostanu nedopečena. Možda ima neki fazon, ali ga nisam provalio.
morgana Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 mislim da se primjedba o zamrznutoj/nezamrznutoj hrani odnosila na vrijeme spremanja i suvocu spremljenog jela. navodno svjeza tj nezamrznuta hrana bude suva, zvakasta i dugo joj treba da se ispece. no, samo prenosim.
renne Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Ok je i zamrznuta i nezamrznuta hrana. Mada ja volim da zamrznutu prvo odmrznem u MT
Recommended Posts