banatjanin Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 koliko jak motor mora da pokreće takav aspirator, i koliko to onda struje troši kad kuvaš na tri ringle? ili lupetam?
Haralampije Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 i koliko realno pokupi pare od kuvanja?rekao bih znatno manje od klasicnog aspiratora
katamaran Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 (edited) Mikrotalasna od 20L je poveca? edit: to bi valjda bila ova velicina prostor za hranu mi ne deluje impresivno al bi veca zauzela previse mesta. Ima neka povoljna u Metrou pa razmisljam da uzmem. Edited September 27, 2015 by katamaran
renne Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 To je velika zapremina za mikrotalasnu. Većinom su 17l
katamaran Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Hvala :) Sad sam nesto gledao ponudu Tehnomanije i uglavnom su 20. Plasio sam se da nije neki jedva upotrebljiv prcvoljak.
katamaran Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Uzeo. Glomaznija je nego sto sam ocekivao Sad da probam da prokljuvim kako da podgrejem paprikas :)
katamaran Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 (edited) U svako doba instant help :ziga: edit: stavio sam je 2 min na 80% i toplo je ali nije vrelo. Ne svidja mi se sto je bas bucna dok radi. Edited September 27, 2015 by katamaran
katamaran Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Za sad sam bez eksplozija. Mada sam neku noc podgrevao smrznutu lazanju pa sam tek kasnije procitao da je trebalo prvo da je otvorim :) Kolko citam krompir najcesce pukne pa se zato buse rupe. Moram da probam virsle ovih dana jer ih nahvalise u nekoj temi na onom forumu sto sam izguglao.
aram Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 samo mojne jaja u ljusci, sve drugo i ako explodira i nije tolika frka :D i naravno nije svaka plastika za u mikrotalasnu kapiram da za alufoliju i metal uopste ne treba da te upozoravamo, inace bi vec saznali
betty Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Kolko citam krompir najcesce pukne pa se zato buse rupe. Moram da probam virsle ovih dana jer ih nahvalise u nekoj temi na onom forumu sto sam izguglao. cvekla iz mikrotalasne bude odlicna.
katamaran Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 (edited) Kakvu plastiku izbegavati? danas cu ovo da napravim http://www.coolinarika.com/recept/nadjevene-tikvice-sa-sunkom/ Edited October 1, 2015 by katamaran
Recommended Posts