Jump to content

Kitchen Appliances

Featured Replies

koliko jak motor mora da pokreće takav aspirator, i koliko to onda struje troši kad kuvaš na tri ringle? ili lupetam?

i koliko realno pokupi pare od kuvanja?rekao bih znatno manje od klasicnog aspiratora

Mikrotalasna od 20L je poveca? edit: to bi valjda bila ova velicina

prostor za hranu mi ne deluje impresivno al bi veca zauzela previse mesta. Ima neka povoljna u Metrou pa razmisljam da uzmem.

Edited by katamaran

To je velika zapremina za mikrotalasnu. Većinom su 17l

Hvala :)

Sad sam nesto gledao ponudu Tehnomanije i uglavnom su 20. Plasio sam se da nije neki jedva upotrebljiv prcvoljak.

i više nego dovoljno za sve

Hvala jos jednom.

Uzeo. Glomaznija je nego sto sam ocekivao

418Ktl5VsPL.jpg

Sad da probam da prokljuvim kako da podgrejem paprikas :)

Lagano. Na oko 600w na 2 minuta i udri

U svako doba instant help  :ziga:

edit: stavio sam je 2 min na 80% i toplo je ali nije vrelo. Ne svidja mi se sto je bas bucna dok radi.

Edited by katamaran

i pazi da ti hrana ne eksplodira :)

Za sad sam bez eksplozija. Mada sam neku noc podgrevao smrznutu lazanju pa sam tek kasnije procitao da je trebalo prvo da je otvorim :)

Kolko citam krompir najcesce pukne pa se zato buse rupe. Moram da probam virsle ovih dana jer ih nahvalise u nekoj temi na onom forumu sto sam izguglao.

samo mojne jaja u ljusci, sve drugo i ako explodira i nije tolika frka :D

i naravno nije svaka plastika za u mikrotalasnu

kapiram da za alufoliju i metal uopste ne treba da te upozoravamo, inace bi vec saznali :lolol:

Kolko citam krompir najcesce pukne pa se zato buse rupe. Moram da probam virsle ovih dana jer ih nahvalise u nekoj temi na onom forumu sto sam izguglao.

cvekla iz mikrotalasne bude odlicna.