Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted

Majstore, gde zivis? Naci cemo ti lebac u hoodu, don't worry.

Posted

ne verujem da će pravljenje sopstvenog hleba doprineti gojenju, štaviše. pogotovo ako nađeš dobro brašno. 

Posted

to u prvo vrijeme, dok covjek ne isproba sve opcije. i ja sam tako pocela pa sam poslije ipak koristila aparat kao da sam normalna :)

pekac mi je valjda omiljeni kuhinjski gedzet. posto mu je 6-7 godina, preporuka modela nema smisla (neki moulinex)

singere, kupi, neces se zajebati

:D

moulinex_libere.jpg

Majstore, gde zivis? Naci cemo ti lebac u hoodu, don't worry.

Blokovi™, Republika Novi Beograd :sleep: 

ne verujem da će pravljenje sopstvenog hleba doprineti gojenju, štaviše. pogotovo ako nađeš dobro brašno. 

ma neću se gojim, nego da imam dobro parče hleba za/uz obrok kad mi zatreba

---

inače, danas je vaga pokazala 109kg :0.6:  

Posted (edited)
Roggenart, Bulevar Dr. Zorana Djindjića 12 G, Beograd, 7-15h

Svaki treci dan prodjes tamo i na konju si. Njihovi crni lebovi traju.
Edited by gazza1
Posted

Roggenart, Bulevar Dr. Zorana Djindjića 12 G, Beograd, 7-15h

Svaki treci dan prodjes tamo i na konju si. Njihovi crni lebovi traju.

fala najlepše :)

dal su izlogom ka bulevaru ili su zavučeni negde?

Posted

Mislim da su na ulici, u bloku onih raznih radnjica kao sto je Zlatiborac, Hleb i kifle itd.

Posted (edited)

vise volim sarla od rogenarta, rogenartovi hlebovi su intenzivnog ukusa, teski, pa moras da razmisljas kako da ih slozis uz hranu. polubeli i razeni su super (sarlov), oni su ko sto bi inace trebao da bude obican svakodnevni hleb. u aromi u kralja petra se prodaje taj hleb, ne znam dal sarlo prodaje hleb u svim aromama, moguce, ni dal singer ima aromu komsiluku.

a ne znam ni gde singer kupuje bakalar na belo :fantom:  

Edited by darling
Posted

nadire raspali AMAN što nikako nije dobro tako da Aromu možemo samo da sanjamo, sa sad...

bakalar sam dobio od mojih ljudi™ iz susjedne (EU) zemlje :nobles:

probao na zemunskoj da ispregovaram sa par trgovaca, nisu zainteresovani da dovlače

ovako izgleda i za svaku preporuku je pa ako nađeš nekog da bi donosio... :naughty:

20140827_210248.jpg

Posted

fala, evo corim oci na deklaraciji, ulje nije maslinovo, vec biljno, a kad tako pise, onda mora da je sojino. daj neki bakalao s ekstravrdzinom.   

Posted

fala, evo corim oci na deklaraciji, ulje nije maslinovo, vec biljno, a kad tako pise, onda mora da je sojino. daj neki bakalao s ekstravrdzinom.   

pa nije valjda svaka soja "zlo" ili gmo? :o pitam/kažem jer sam je dobio kao dodatak u jutarnjim pomijama koje zobam...

elem, ja sam je smanjio jer ne može da se kači veća a sa tapatalka traži nekli live ID ili kako već blablabla...

evo prepisujem ti šta kaže;

sterilizirani proizvod. nema dodatnih konzervansa. (HR 355 EU)

sastojci:  kuhani bakalar 45%, suncokretovo ulje, maslinovo ulje, sol i začini. može sadržavati mlijeko u tragovima.

proizvođač

Alden doo

52445 Baderna 8

Hrvatska

Posted (edited)

Mislim da su na ulici, u bloku onih raznih radnjica kao sto je Zlatiborac, Hleb i kifle itd.

Ako je hleb i kifle pogodan ima kod male piramide u adaptiranom sklonistu u Gandijevoj cim skrene 68-ica predzadnja stanica pre okretnice

Edited by Frank Pembleton
Posted
bakalar

ovaj ima i u teglama od kile,pre par meseci ja spalio jednu za vikend. baš dobar.

Posted (edited)

pa nije valjda svaka soja "zlo" ili gmo? :o pitam/kažem jer sam je dobio kao dodatak u jutarnjim pomijama koje zobam...

neam pojma za soju, al u mojoj glavi sojino ulje je bzvz. a ni to suncokretovo nije nista bolje :D

skuvacu ti ja kad pocne sezona :D salim se, necu. al cu te uputiti gde da kupis dobar suvi bakalar, il cu te ukljuciti u moj lanac nabavke, pa kuvaj i pravi sam, jednostavno je. moj bg diler kuvanog bakalara zalivenog maslinovim umro. 

kakvu soju jedes u dorucku? 

Edited by darling
Posted

neam pojma za soju, al u mojoj glavi sojino ulje je bzvz. a ni to suncokretovo nije nista bolje :D

skuvacu ti ja kad pocne sezona :D salim se, necu. al cu te uputiti gde da kupis dobar suvi bakalar, il cu te ukljuciti u moj lanac nabavke, pa kuvaj i pravi sam, jednostavno je. moj bg diler kuvanog bakalara zalivenog maslinovim umro. 

kakvu soju jedes u dorucku? 

ovu, dodam malo u ovsenu kašu ili pšenične mekinje, zavisi kad je šta na meniju...

#diversity

pahuljiceSojine250g.jpg

Posted

dobro, to je sitno, nema straha da ce ti izrasti treca sisa.