Frank Pembleton Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 E ovi sto su kupili te Breghof nozeve u maxiju jesu li ih nosili na ostrenje? Ja uzo kod ortaka onaj veliki i ucinio mi se tup?
Pontijak Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 ja nisam nosio na ostrenje a toliko su mi tupi prethodni nozevi da nisam primetio da je i taj berghof mozda nedovoljno ostar :D
ljakse Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Hoću reći, nisam nosio na oštrenje, ali jeste prilično tup za nov nož. Isprobano na svim standardnim akcijama, luk, debela mesina, povrće... Taman toliko para za koliko ga prodaju, kakav crni mega popust.
Singer Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Može li neko da preporuči dobar, kvalitetan pekač za hleb?
Frank Pembleton Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Može li neko da preporuči dobar, kvalitetan pekač za hleb? Zar ti nisi na dijeti?
Singer Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Zar ti nisi na dijeti? Jesam. Izludeće me tonus a mogu da jedem crn hleb, al pravi crn hleb i slične stvari... Bio na nekom skupu, tamo se povela priča o tim pekačima, čak možeš i da ih programiraš pa da te budi (ili čeka) svež lebac. Ne pitah tamo za preporuku pa reko da pitam forum
yolo Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 jedes tonus? onda neki ruski pekac prozveden u Русская академия наук и искусств
Singer Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 jedes tonus? onda neki ruski pekac prozveden u Русская академия наук и искусств
darling Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 sto ne kupujes hleb u sarlu il u rogenartu? sta su uopste ljudi kao ti jeli pre tonusa?
Frank Pembleton Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Jesam. Izludeće me tonus a mogu da jedem crn hleb, al pravi crn hleb i slične stvari... Bio na nekom skupu, tamo se povela priča o tim pekačima, čak možeš i da ih programiraš pa da te budi (ili čeka) svež lebac. Ne pitah tamo za preporuku pa reko da pitam forum Svi ljudi koji su to nabavili su mi rekli da su se ipak ozbiljno nagojili.Iskušenje je preveliko.
morgana Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 to u prvo vrijeme, dok covjek ne isproba sve opcije. i ja sam tako pocela pa sam poslije ipak koristila aparat kao da sam normalna :) pekac mi je valjda omiljeni kuhinjski gedzet. posto mu je 6-7 godina, preporuka modela nema smisla (neki moulinex) singere, kupi, neces se zajebati
teacher Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Može li neko da preporuči dobar, kvalitetan pekač za hleb? ruke. imao sam muline, bio je ok.
Singer Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 ma razmišljam da nabavim jedan kad se skinem sa režima da imam da pravim ja lebac. koji god da sam ranije kupovao ima T500 samo je pitanje koliko za "zamuljaju" sa drugim brašnom. grozno mi je što za dobar hleb ja moram da palim auto i vozim da bih ga kupio. dobar lebac (trebalo bi, avaj) se kupuje u ulici, iza ćoška a ne u hipster-rebrendiranoj-džentrifikovanoj-pekari u centru. elem, pre tonusa ja sam jeo crni hleb i crne kifle (mada fakat i nisam jeo hleb, testirao onaj lchf) iz pekare "Džo", MZ Kozara, Blokovi, Novi Beograd. aktuelni režim traži malo hleba zbog sitosti pa onda to kompenzujem sa par komada tonus hleba. inače, tostirani tonus s razmazanim blukom i bakalarom na bijelo + paradajz i mlad sir = food orgazam tamo gde se ja trenutno nalazim
Recommended Posts